Amsterdam staat bekend om zijn prachtige grachtengordel, een UNESCO werelderfgoed met pittoreske grachtenpanden, statige bruggen en een rijke historie. Ervaar de schoonheid en rust van deze waterwegen van dichtbij door een sloep te huren bij Floating Amsterdam.

De perfecte boot voor elke gelegenheid

Floating Amsterdam biedt een breed scala aan luxe, open sloepen die geschikt zijn voor groepen van 2 tot 12 personen. Of je nu op zoek bent naar een romantische vaart met z’n tweeën, een gezellige borrel met vrienden, een feestelijke familiebijeenkomst of een zakelijke bijeenkomst, er is altijd een sloep die perfect bij je past.

De vrijheid om te varen waar je wilt

Met een gehuurde sloep van Floating Amsterdam ben je de baas over je eigen route. Kies zelf waar je naartoe wilt varen en geniet van de vrijheid om te stoppen waar je wilt. Ontdek de bekende highlights van de grachtengordel, ga op zoek naar de verborgen parels of vaar naar een van de vele horecagelegenheden aan het water voor een drankje of hapje.

Alles geregeld voor een onvergetelijke ervaring

Floating Amsterdam zorgt ervoor dat je nergens aan hoeft te denken. De sloepen zijn comfortabel ingericht met lounge seats, kussens en een bar. De schipper is ervaren en kent de grachtengordel als geen ander. Hij zorgt voor een veilige en ontspannen vaart en kan je vertellen over de geschiedenis en bezienswaardigheden van Amsterdam.

Tips voor het huren van een sloep:

  • Bepaal je budget: Hoeveel wil je uitgeven aan het huren van een sloep?
  • Kies de gewenste datum en tijd: Floating Amsterdam is 7 dagen per week geopend, van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat.
  • Bepaal de duur van de vaart: Kies uit diverse vaartijden, van 1 uur tot een dagdeel of langer.
  • Kies het aantal personen: De sloepen bieden plaats aan groepen van 2 tot 12 personen.
  • Geef je wensen door: Wil je een schipper of vaar je liever zelf? Wil je catering aan boord? Floating Amsterdam denkt graag met je mee.

Een sloep huren bij Floating Amsterdam is de perfecte manier om te genieten van de Amsterdamse grachten. Ervaar de vrijheid, de rust en de schoonheid van deze unieke waterwegen.

Enkele suggesties voor leuke activiteiten tijdens je vaart:

  • Picknicken aan boord: Neem lekkere hapjes en drankjes mee en geniet van een picknick op het water.
  • Spelletjes: Neem spelletjes mee zoals Twister, Jenga of Pictionary.
  • Muziek: Maak een playlist met je favoriete muziek en geniet van de zonsondergang op de grachten.
  • Boek een gids: Leer meer over de geschiedenis, architectuur en bezienswaardigheden van Amsterdam.

Maak van je vaart met Floating Amsterdam een onvergetelijke ervaring!

Boek nu je sloep en ervaar de vrijheid van de Amsterdamse grachten!