Pagina's

About

Welkom , wat natuurlijk ook belangrijk is zijn de personen achter deze blog. Dus hier vertellen we allebei apart wat over ons zelf.
Hey, ik ben Mariska 17 jaar en ik studeer aan het Grafisch Lyceum in Utrecht. Ik houd er dus onwijs van om lekker creatief bezig te zijn. Bloggen, fotograferen, tekenen, editen. Ik kan er geen genoeg van krijgen. Het bloggen doe ik al best lang, en zou ook niet meer zonder kunnen denk ik. Ik houd van mensen om me  heen, maar ik kan ook goed op mezelf. Kensington is mijn favoriete band en muziek is bijna altijd wel aanwezig. Fashion is de laatste paar maanden wel mijn ding, en ik zit dus wel echt in mijn ontwikkel fase. Ik hoop dat jullie een beetje een beeld van mij hebben.

Liefs, Mariska.
Hoi hoi! Ik ben Lonneke, een spontane 17-jarige meid met een passie voor ja, een heleboel! Schrijven, ontwerpen, fotograferen, zingen, piano spelen, Shoppen en ga zo maar door. Ja, een echt meisjes meisje ben ik wel. ik blog met veel plezier en hoop dan ook zeker later iets met schrijven te kunnen gaan doen. Ik zit in 5 Havo en ben natuurlijk hard aan het nadenken. Bedrijfscommunicatie staat nu bovenaan, lekker met schrijven, media en fotografie bezig zijn, that's what i love! Ik ben een echte levensgenieter, elke dag is een nieuwe dag met een nieuwe begin en niet te vergeten ook een heleboel nieuwe kansen en uitdagingen.
Ik hoop dat jullie een beetje weten welke meid er mede achter deze blog zit.

 Liefs Lonneke  
1 opmerking