Ideeën nodig voor een mannenweekend in het o zo mooie Noord-Brabant? Wij hebben de top 5 leukste uitjes bedacht voor jullie perfecte mannenweekend. Lees snel verder om erachter te komen wat je echt moet doen met de mannengroep.

1. Bezoekje aan bierbrouwerij in Tilburg

Het eerste uitje van deze lijst is iets wat natuurlijk niet kan ontbreken in een lijstje voor mannengroepen namelijk het bezoeken van een bierbrouwerij. Stadsbrouwerij 013 is een brouwerij in de Piushaven, Tilburg. Hier zijn maar liefst 20 verschillende tapbieren te proeven. Een combinatie van proeven en een rondleiding door de stadsbrouwerij vervult de ultieme bierbeleving. Naast het drinken van bier is het er ook heerlijk eten door de specialiteiten van een chef-kok.

stadsbrouwerij 013 tilburg

2. Escape stadswandeling in Eindhoven

Genoeg van al dat bier drinken en op zoek naar een avontuurlijke tour? Kijk dan eens naar de Outside Escape stadswandeling in Eindhoven. In deze tour verken je de stad Eindhoven op een leuke, originele manier.  Door het volgen van een spannend verhaal vol met uitdagende opdrachten en raadsels kom je erachter wie de slimmerik van de vriendengroep is en hoe goed jullie kunnen samenwerken. Naast dat word je tegelijkertijd door de stad geleid. Zo kom je op plekken waar je normaal gesproken nooit zal komen en ontdek je de pareltjes van Eindhoven.

3. Mountainbiken in de Loonse en Drunense duinen

Op nummer 3 in dit lijstje staat mountainbiken in de prachtige Loonse en Drunense duinen. Met één van de mooiste mountainbike routes van heel Nederland kon deze natuurlijk niet ontbreken op de lijst. In het landschap dat van alles wat te bieden heeft zoals zandvlaktes, heide en bossen raak je met je vriendengroep niet uitgekeken. De fietsroute is ongeveer 16 kilometer lang en prima te berijden voor beginnend mountainbiker. De vele klimmetjes, het stuifzand en de boomwortels die op het pad liggen maken de route leuk en uitdagend. Genoeg plezier te beleven dus met de vriendengroep. Ook zitten er genoeg cafeetjes langs te route dus jullie hoeven niet bang te zijn dat je een uurtje zonder bier moet doen tijdens een mannenweekend.

4. Virtual Reality center in Eindhoven

Altijd al eens met de mannengroep willen vechten tegen draken of willen skaten op de Chinese muur? Dan is Enversed Entertainment misschien wel iets voor jullie. Dit bedrijf in Eindhoven is namelijk het grootste Virtual Reality center van Europa! Je kan het zo gek niet bedenken of het kan in de Virtual Reality wereld. Het leuke aan deze activiteit is dat jullie zelf kunnen verzinnen wat je wil doen in één van de 9 escaperooms. Ook is dit te combineren met wat versnaperingen. Dit is naar onze mening een van de leukste activiteiten voor elke mannengroep.

5. Icekarten in Rucphen

Als laatste activiteit op de lijst staat icekarten in Rucphen. Benieuwd of de Max Verstappen van de vriendengroep net zo goed kan rijden als dat hij beweert? Dan is dit de perfecte activiteit voor jullie! Icekarten is zoals de naam al zegt karten op ijs. Dat maakt het karten dus nog iets moeilijker en uitdagender. In een groep van max. 12 personen ga je het ijs op met als doel de snelste tijd neer te zetten. Het is dus een coole/koele activiteit voor elke vriendengroep.  Na de activiteit nog even blijven hangen en na praten over de spannende race? Dat kan in de Pitbar onder het genot van een biertje of een warm drankje!

Wil je buiten Brabant wat gaan doen? Dan is een weekendje Ardennen ook leuk.