Pagina's

Een gedag maar ook een nieuwe welkom

1/01/2015

Lieve allemaal,

Bijna 2 prachtige jaren hebben wij meegemaakt op uniquelifepassion. Ontzettend leuke dingen mogen doen, heel veel plezier gehad in het bedenken van de posts en ook veel van jullie lieve bezoekers en andere bloggers mogen ontmoeten. We hebben echt ontzettend genoten maar het is tijd voor een nieuwe start, om jullie gedag (NIET HELEMAAL!) te zeggen en een nieuwe weg in te slaan. Hoe en wat? Lees snel verder!

We merkten dat het steeds wat moeizamer ging. We hadden ondanks dat we bloggen beide heel leuke vinden niet helemaal meer de drive om aan de slag te gaan voor Uniquelifepassion. Waardoor dit kwam? We hebben er zelf ook even over na moeten denken maar waarschijnlijk omdat we beide onze stijlen aan het ontwikkelen zijn en hierdoor onze visie over het bloggen teveel uit elkaar is gaan liggen. In principe geen probleem natuurlijk, het is goed om je eigen ding te ontdekken maar samenwerken als je vriendschap er een beetje onder leidt is natuurlijk erg zonde.

Daarom hebben we een drastisch besluit gemaakt. We stoppen met Uniquelifepassion. Maar we kijken er zeker niet met een treurig gezicht naar terug! We hebben ontzettend veel plezier erin gehad en jullie hebben daar 100 procent aan mee geholpen! Het is gewoon nu tijd voor een andere weg in te slaan die voor ons beide en uiteindelijk hopelijk ook voor jullie beter is!

We zijn beide een andere blog begonnen!

De blog van Mariska heet: www.mariskavanderhaven.nl . Het is een fotografie blog wat natuurlijk ook helemaal haar ding is en waar haar talenten en capaciteiten vooral liggen. Ze maakt prachtige foto's dus neem zeker even een kijkje op haar blog! Ze post af en toe mooie projecten, leuke shoots, verslagen van haar dag en ga zo maar door.

De blog van mij (Lonneke) is www.lifeoflonneke.nl . Heeeeel misschien kent een enkeling deze blog nog wel van vroeger? Ik heb hem in een totaal nieuw jasje gestopt en ben ontzettend enthousiast om aan de slag te gaan. De naam verklapt het al. Het gaat over allemaal dingen uit mijn leventje, die ik interessant vind of waar ik me mee bezig houdt. Ik ga lekker vaak posten en dan kan je vooral denken aan recepten, fotoverslagen, beauty/fashion gerelateerde dingen, persoonlijke artikelen en ga zo maar door.

Als laatste willen we jullie bedanken voor de 2 mooie jaren. We hebben ontzettend genoten van jullie lieve reacties en we zouden het natuurlijk heel leuk vinden als jullie onze nieuwe blogs willen bekijken en of volgen.

Liefs van ons.