Pagina's

OOTD: Wearing a dress like a skirt?!

11/21/2014

Fashion Friday it is! Dat betekent weer een nieuwe outfit voor jullie. Vorige week donderdag ging ik met Natasha naar ons favoriete park om wat foto's te maken. Het licht valt daar eigenlijk altijd mooi, perfect voor wat foto's te schieten dus! De outfit is lekker herfstig en meisjesachtig maar toch met een stoer randje. Niet te moeilijk maar toch leuk! Kijken jullie mee?


Mijn 5 favoriete kledingstukken

11/19/2014

In dit artikel heb ik mijn 5 favorieten kleding stukken van dit moment, ik had even geen inspiratie voor artikelen en Lonneke kwam met dit idee. En toch wel leuk! Voor jullie om te zien, maar ook voor mijzelf. Dan valt je toch wel op welke items je nou echt leuk vind, of wat vaker draagt. Meer zien? Kijk dan gezellig mee.
Our Unique Life Photo's #2

11/17/2014

Our Unique Life Photo's #2! Afgelopen week hebben wij dus gepost volgens onze nieuwe planning. Wat vonden jullie er van? Bij ons beviel het erg goed. Vandaag is het weer maandag en dat betekent dus onze foto's van de afgelopen week. Meer zien? Kijk dan gezellig mee.

Let's talk with : Jamie de Leeuw

11/16/2014

Vandaag weer een let's talk with voor jullie. En deze keer Jamie de Leeuw in de spotlight. Ook wel bekend van The Girls Behind the Camera. Voor mij (en ook voor Lonneke) echt wel een voorbeeld. Haar werk vind ik prachtig, en in dit artikel verteld ze meer over zich zelf en over haar blog. Meer weten? Kijk dan mee.
leven in het nu maakt je gelukkig!

11/15/2014

Maak je geen zorgen om de dag van morgen. Ik heb dit echt sinds jongs af aan meegekregen van mijn moeder. Ik ben altijd wel een onzeker meisje geweest die veel dacht/denkt aan wat er allemaal wel niet fout kon gaan. Deze uitspraak lijkt misschien wat stom of simpel maar hé, het is waar. Het heeft mij altijd een steuntje in de rug gegeven op moeilijke momenten. Want piekeren over morgen en je druk maken om gisteren? Zo zonde van je tijd! Lees snel verder.
OOTD: All black

11/14/2014

Fashion Friday it is! Vandaag weer een nieuwe outfit post voor jullie, All black. Dit droeg ik op 31 Oktober, Halloween dus. We hadden met de meiden uit de klas afgesproken volledig zwart naar school te komen haha! Alleen de hoed hem ik extra geleend voor de foto's van Femke. Meer zien? Kijk dan mee.
5 herontdekte beautyproducten!

11/12/2014

Woensdag is onze "random" dag. Deze keer een beauty post voor jullie, en jawel: 5 herontdekte beautyproducten! Soms heb je wel eens producten in je stash liggen die je vroeger heel veel gebruikte maar eigenlijk na een tijdje gewoon simpelweg een beetje verwaarloost hebt. Ik heb een aantal producten die ik de laatste maand weer eens uit mijn stash gehaald heb en weer volop gebruik! Kijken jullie mee naar mijn 5 herontdekte beautyproducten?


Our Unique Life Photo's #1

11/10/2014

Our Unique Life Photo's, vanaf nu even wat anders dan normaal! Normaal deden wij dit apart en eens in de zoveel tijd maar nu wordt het een wekelijkse en gezamenlijke rubriek op de maandag! We laten jullie onze week zien in één artikel. Zo krijgen jullie een beetje een idee wat we beide nou in een week doen en het maakt onze blog weer iets persoonlijker. Als het ware een dagboekje met foto's erbij! Kijken jullie mee naar de eerste editie?


Ons nieuwe plan van aanpak!

11/09/2014

Een nieuw plan van aanpak voor onze blog zoals we jullie vorige week al vertelde. Afgelopen week zijn er helaas geen artikelen online gekomen. Ik was ziek en Lonneke zat midden in haar toetsweek. Ook waren we druk bezig met dit plan en we zouden een beter gevoel hebben om vanaf maandag 10 november (MORGEN!) in te laten gaan dan even snel af te raffelen! Een frisse nieuwe start dus! Kijken jullie mee?Q&A; en verandering?!

11/02/2014

Hallo lieve allemaal! Vandaag even een kort zondag artikeltje maar wel met wat leuke mededelingen en een vraag voor jullie! We willen namelijk samen graag een Q&A doen en we gaan wat dingen veranderen. Hoe en wat gaan we nog niet helemaal verklappen maar we hebben wel jullie mening nodig en we zullen alvast een beetje het globale idee vertellen. Lees snel verder!
zelfgemaakte 3 achtergronden!

11/01/2014

Een hele tijd terug heb ik al eerder 3 achtergronden met jullie gedeeld. Dit keer heb ik weer 3 nieuwe! Ik heb ze in Illustrator/Photoshop gemaakt. Je kunt die gebruiken voor bijv. je mobiel. Lekker vrolijk en classy! Meer zien? Kijk dan even mee.