Pagina's

Wij gaan meer bloggen?!

8/31/2014

Morgen is het 1 september! Een nieuwe maand met weer nieuwe kansen. De school gaat weer beginnen en wij gaan minder bloggen? Hell No! Wij gaan juist voor meer. We zijn ontzettend gemotiveerd en hopen deze blijheid aan jullie ook over te brengen in onze artikelen. Wil je weten hoe en wat? Lees dan snel verder!
Our unique life photo's - Mariska

8/30/2014

Dat is alweer een ontzettend lange tijd geleden dat jullie een "Our Unique life Photo's" hebben gezien zeg, bij deze weer is! Ik laat jullie vandaag wat foto's zien van de afgelopen weken die je ook op instagram voorbij hebt kunnen zien komen! kijken jullie mee?Recept: Gezonde en heerlijke salade!

8/28/2014

Lunchen met boterhammen daar is natuurlijk niets verkeerd mee. Er zijn genoeg lekkere variaties te bedenken maar soms heb ik er gewoon even simpelweg geen zin in. Op zo'n moment maak ik bijvoorbeeld lekker wraps, een omelet of deze echt heerlijke salade! Ik maakte hem een tijdje geleden bij toeval omdat ik nog allemaal ingrediënten had liggen en het resultaat was onwijs lekker! Vandaag vond ik het wel eens tijd bij het 2e keer maken van deze salade om hem met jullie te delen. Naar mijn mening is het precies genoeg als lunch maar als je het 's avonds wilt eten raad ik er zeker nog een soepje of wat stokbrood bijvoorbeeld bij. Kijken jullie mee?


OOTD : Use the sleeves of my sweater

8/26/2014

Outfit foto's , misschien vind ik het wel steeds leuker om te maken, zoals ik al eerder vertelde in een post over lookbook. Je bent lekker bezig met samen stellen van je outfit en gaat nadenken over welke items je allemaal nog hebt liggen in je kast. Op pad gaan voor de foto´s maken vind ik ook erg leuk, lekker buiten zijn! De laatste tijd maakt mijn vriendin Roos ze wel vaker. Dit doet ze steeds beter.Echt top en fijn, dus shoutout naar haar! Meer zien? Kijk dan even mee.
Hoera! Onze blog 1,5 jaar.

8/25/2014

Wat vliegt de tijd als je het leuk hebt. Onze blog alweer 1,5 jaar. We weten het beide nog zo goed. Dat we in de begin fase van het maken van onze blog zaten en bezig waren met het vooruitwerken van artikelen. Onwijs leuk was dat! En daar begon precies 1.5 jaar geleden onze site, UNIQUELIFEPASSION! In dit korte extra artikel even een klein overzichtje hoe en wat. En natuurlijk een dik applaus voor jullie!

Dit was onze eerste zelf gemaakte header haha! Wie kan hem nog herinneren?

Mijn verhaal over gezond leven.

8/24/2014

Ik vond het wel weer eens tijd voor een artikeltje over deels mijzelf. Jullie hebben lang met mij meegeleefd in de tijd van mijn eetstoornis. Zoveel lieve reactie's en steun, ontzettend bedankt! Ik ben een maand intern in Portugal geweest voor een klinische behandeling en heb een zware tijd achter de rug gehad. Ik mag niet klagen hoor maar het was niet echt een pretje haha! Gelukkig gaat het nu naar jaren eindelijk echt goed goed met me. Ik voel me lekker en ik maak onwijs veel vooruitgang. Ik begin echt een balans te vinden in gezond leven maar hierin niet doorslaan. Graag deel ik met jullie mijn verhaal en mening over hoe ik gezond leven interpreteer en hoe ik het nu uitvoer. Veel plezier met het lezen!
Waarom de herfst zo slecht nog niet is?!

8/23/2014

De zomer is op het moment niet echt aanwezig. Oké, helaas kan ik beter zeggen dat die gewoon weg is. Regen, kou en wind vliegen om onze oren. Ondanks dat we hopelijk toch nog wat mooie dagen gaan krijgen moeten we bekennen dat de herfst eraan komt. Regen, kou en somberheid? Neejoh, ben je gek! Terwijl ik andere hoor klagen over het slechte weer gaat het bij mij juist kriebelen. Ik heb stiekem namelijk best wel heel erg zin in de herfst! Lees snel verder waarom de herfst zo slecht nog niet is?!

Foto gemaakt vorig jaar herfst in Utrecht

Heb even wat ME-time

8/22/2014

Hoe heerlijk is het soms wel even om een me time momentje in te plannen. Naja plannen, het kan soms ook gewoon random. Je wordt wakker, heb ik plannen? nee. Even me-time is ook goed soms. Even wat tijd aan je zelf besteden, van binnen en van buiten.


OOTD: Summertime sadness

8/20/2014

We wilde eens wat anders. Anders dan de standaard outfit foto´s in het parkje achter mijn huis of bij Mariska in de welbekende polder. We stapten na het eten op de fiets en vonden deze auto. Gewoon even proberen kan geen kwaad toch? En het resultaat is gaaf geworden, vinden wij zelf! Net even wat anders dan normaal. Summertime sadness heb ik het genoemd. In principe een vrolijk shirt maar door de uitstraling van de foto´s toch ook iets somberder. Lees snel verder!

Ben ik dan toch een fan girl?

8/18/2014

Oh nee ik ben echt geen fan girl. Of toch wel? Vorige week zaterdag heb ik mijn kaartjes voor Kensington gekocht voor de Heineken music hall 20 Februari 2015. En ik had wel trillende handjes, en na 10 minuten alles goed lezen en bestellen moest ik toch even gillen. Meer weten? Kijk dan even mee.Durf jij dat wel? #5

8/17/2014

Durf ik dat wel", zo heet deze rubriek. Iets wat wij persoonlijk onwijs tof vinden maar het niet zo snel durven aan te doen/te dragen. Denk bijvoorbeeld aan bepaalde make up trends, haarstijlen, fashion items en ga zo maar door.  Ben jij er benieuwd naar? Lees dan mee :)

Shoplog Londen! (O.A. Forever 21, nike en Zara)

8/16/2014

Ik had jullie nog een shoplog van Engeland belooft, bij deze! Ik heb lekker veel gekocht dus ik hoop dat jullie het leuk vinden! tips om de kwaliteit te verbeteren van mijn video's zijn natuurlijk altijd welkom! Sorry trouwens voor het wasmachine geluid vooral aan het eind haha! Kijk snel de video!
    

4x Dr van der Hoog

8/14/2014

In dit artikel heb ik een overzicht/review van wat Dr. van der hoog maskers. Deze maskertjes heb ik gebruikt in een lange tijd. Het kan dus ook zijn dat het 2 maanden terug is dat ik deze maskers op heb gehad haha! Omdat ik natuurlijk niet elke week een maskertje opdoe.. Mijn mening over al deze maskertjes? Lees verder!Als lookbook mijn kledingkast was #3

8/12/2014

De rubriek "Als lookbook mijn kledingkast was" is alweer een halfjaar geleden op onze blog, wow! Tijd voor weer eens een nieuw artikel in deze categorie. Ik heb niet één bepaalde kledingstijl maar vind veel verschillende dingen leuk. Wat nou als lookbook mijn kledingkast was? Welke outfits had ik dan zo aangetrokken? Kijken jullie mee?OOTD : Oversized

8/10/2014

Ik ben wezen shoppen! De laatste tijd iets te veel, dus moet nu wel echt even rustig aan gaan doen. Maar weer een erg leuke aankoop. Ik was met Roos shoppen en we liepen de Bershka in en ik zei "Ik ga eigenlijk altijd wel naar binnen maar koop nooit wat" Even later stond ik met een spijkerjas in mijn hand om mee te nemen. Oops, maar erg leuk!


Currently on my wishlist!

8/08/2014

Oké, eigenlijk heb ik wel even genoeg gekocht de afgelopen tijd. In londen ben ik flink los gegaan. In de zin van echt flink flink, haha! Morgen ga ik hier nog een shoplog van opnemen dus bereid je voor. Die komt binnenkort online. Maar ondanks dat ik veel dingen gekocht heb, heb ik ook nog steeds wat dingen die ik graag wil scoren. Hé, ik ga waarschijnlijk niet alles kopen maar dromen mag altijd toch? Ik deel vandaag met jullie de items die op mijn wishlist staan. Kleding, beauty en lifestyle. Van alles wat! Kijken jullie mee?


wishlist

Dutch style book

8/06/2014

Oops, ja weer iets nieuws. Dutch style book! Ons nieuwe Instagram account wat we een beetje koppelen aan de blog. Ik kwam opeens met het idee. Want als ik er zelf behoefte aan heb en er meer vraag naar is zal er zeker wel interesse in zijn! Een Instagram waarbij je outfit foto's in kan sturen en we elkaars leuke outfits kunnen zien. Een groot style book vol inspiratie! Meer weten? Lees dan even mee.

Fotoverslag Engeland!

8/04/2014

Zoals sommige van jullie misschien wel weten ben ik twee weken naar Engeland geweest. Eén week Londen en één week meer op het platteland van Engeland. Een perfecte combinatie waar ik ontzettend van genoten heb samen met een goede vriendin en haar ouders. En óh, wat ben ik verliefd op Londen geworden jongens! Echt een heerlijke,bruisende,gezellige en mooie stad! Ik heb wat foto's gemaakt die ik graag met jullie wil delen. Even een sfeerbeeldje! Kijken jullie mee?


Tag : Summertime

8/02/2014

Summertime tag! Dat is lang geleden zeg, dat wij een tag hebben gedaan. In het begin van onze blog tijden hadden we er wel bijna elke week 1, wow! Maar nu dacht ik er toch nog eens eentje te doen. Summertime tag, een tag met een paar zomer vragen die ik in deze post voor jullie beantwoord.