Pagina's

Our unique life photo's - Lonneke + Mededeling

6/28/2014

Ja, weer eens "Our unique life photo's ". Was al weer een hele tijd geleden en deze artikels vallen meestal toch wel in de smaak. Ik deel mijn instagram foto's van de afgelopen tijd. De twee maanden na dat ik terug ben uit Portugal. Zon, vakantie, relaxen en leuke dingen. Gewoon even een kijkje in mijn leven. Kijken jullie gezellig mee?

Foto gemaakt met mijn Canon 550 D - 50 MM lens.

Leuke items in de H&M; webshop.

6/26/2014

H&M, een winkel die voor elk meisje/vrouw wel handig is. Misschien dat de ene keer h&m wat meer tegenvalt, en de andere keer kom je met 4 items de winkel uit. Zo is het altijd wel geweest bij h&m vind ik. In dit artikel wat items die ik erg leuk vind! 
Waarom de zomervakantie gewoon geweldig is?

6/24/2014

Ik heb er al een tijdje van mogen genieten en hij is nog lang niet over! Het is zomervakantie en ja, wat houden we daar toch van! Festivals, food, zon, vakantie en ga zo maar door. Ik deel vaandaag met jullie mijn gevoel waarom ik zo ontzettend blij word van deze vakantie. Gewoon even een lekker groot feel good artikel waarom de zomervakantie gewoon GEWELDIG is! Want één ding staat echt centraal, genieten!


Bron: Tumblr

Mijn favoriete instagrammers #1

6/22/2014

Tegenwoordig is Instagram wel echt de hype in social media land.  Ik denk dat meer dan de helft er zeker wel over na denkt hoe je je Instagram naar de buitenwereld presenteert. Dat iedereen wel aparte apps gebruikt om je foto's zo leuk en mooi mogelijk te bewerken. Ik houd er wel van! Mijn favo Instagram accounts? Lees dan verder.

De fruit print trend!

6/20/2014

Fruit, iedereen weet dat het gezond is. 2 stuks per dag is goed voor je dagelijkse vitaminen en zeker in de zomer is het ook nog eens hartstikke lekker. Nu zal ik het vandaag niet gaan hebben over fruit eten maar wel iets waar de mode wereld op inspeelt. Namelijk fruit patronen. Ananas, kersen, watermeloen en ga zo maar door. Misschien is het je wel al opgevallen, maar de winkels liggen er aardig vol mee. Ik moet toegeven, het is ook hartstikke vrolijk en leuk! Ik heb een paar leuke items voor jullie op een rijtje gezet. Kijk snel verder!

Bron: Lookbook

Pinterest #uniquetip

6/18/2014

Unique tip, een tip van ons voor jullie. Beauty, fashion, lifstyle of food. In elke categorie zullen wij onze tips af en toe delen. Dit keer over Pinterest. Misschien dat je het al kent of gebruikt maar misschien ook niet. In dit artikel geef ik tips hoe je Pinterest optimaal en vooral ook leuk kunt gebruiken! Want oh, het is zo handig. Veel plezier!


Herôme Sprightly Spain

6/16/2014

WIC by Herôme komt binnenkort met een naar mijn mening mooie nieuwe collectie. Namelijk één helemaal gebaseerd op het mooie, zonnige Spanje. Zon, strand, rijkdom en vooral de rust. Spanje staat er bekend om. Deze nagellak met een parelmoer finish geeft de Sprightly Spain collectie een glanzende en zonnige uitstraling. Kijken jullie mee?

Mijn eigen sfeer playlisten.

6/15/2014

Ook spotify heeft ze. Afspeelijsten op sfeer, plaatsen en gevoel. Best tof eigenlijk. Want hoe leuk is het als je je blij voelt, je met muziek je nog blijer kan voelen. Of je druk aan het werk bent maar toch muziek op de achtergrond wil hebben, je muziek kunt luisteren met  werk gerelateerde muziek. Zoiets heb ik vandaag voor jullie maar met mijn eigen gekozen muziek. Veel plezier!

PLOG 12-06-14

6/14/2014

Ploggen, een dagje uit mijn leven, foto vloggen, het betekent allemaal hetzelfde. Ik vind het leuk merk ik, leuk om jullie te betrekken in mijn leven en in foto's te laten zien wat ik allemaal doe. Daarom vandaag weer is een PLOG van 12 juni 2014. De dag waarop ik de uitslag van mijn examen kreeg, waarop ik uit eten ging en die voor de rest gewoon leuk en relaxt was! Kijken jullie mee?

Hoe gaat het met mij? - Mariska.

6/11/2014

Yay weer een update van mij. Jullie zagen al een update in foto's. Maar dacht hé, laat ik het ook nog even zo doen. Veel dingen achter de rug gehad, dus dat deel ik in deze post even met jullie.Our Unique life photo's - Mariska

6/08/2014

Dat is alweer een ontzettend lange tijd geleden dat jullie een "Our Unique life Photos" hebben gezien zeg, bij deze weer is! Ik laat jullie vandaag wat foto's zien van de afgelopen weken die je ook op instagram voorbij hebt kunnen zien komen! Het waren drukken maar ook wel leuke weken! kijken jullie mee?

trendy deze zomer met webstash!

6/07/2014

In samenwerking met webstash.nl
Webstash, ondanks kwamen wij op deze webshop terrecht. Een webshop met een leuk assortiment aan hippe items. Van broeken tot badkleding tot sieraderen. Van alles kan je er vinden! En weet je wat nou zo leuk is? Ze spelen helemaal in op de trends! We hebben vandaag wat leuke items van deze webshop op een rijtje voor jullie gezet. één ding is zeker, je zal er trendy uitzien!

Oh nee mijn voeten!

6/05/2014

Voeten, geen enkele vrouw is er dol op. Is het wel eelt op je voeten, lange nagels, oh shit vergeten mijn nagels te lakken. We kennen het wel, zelf was ik het ook even vergeten. Opeens het lekkere weer, open schoenen en er achter komen dat je voeten toch echt wel een ramp zijn. Even verzorgen was dus wel hoognodig!

Happy birthday to me!

6/03/2014

Ja, ik ben vandaag jarig! 17 jaar, een leeftijd van tja, van wat eigenlijk? De 16 al gepasseerd maar net nog geen 18. Ik vind het niet zo'n bijzondere leeftijd maar aan de andere kant, elke leeftijd heeft ook weer zijn charme. Weer een jaartje ouder, weer een jaartje meer mogen leven en vooral ook weer een jaartje meer geleerd.OOTD + lookbook video

6/01/2014

Yes! Lonneke en ik zagen elkaar weer, na weer bijna 2 maanden. Bij kletsen, plan van aanpak maken voor onze blog en gaaaaan. Het was weer ontzettend gezellig. We hebben buiten outfit foto's gemaakt, dus in dit artikel hebben we wat foto's voor jullie en als extra een video.