Pagina's

NEW IN - statement Necklace

5/30/2014

Ik ben gek op opvallende sieraden. Een simpele outfit kan het al helemaal leuk maken met zo'n mooie eye catcher. Ik liep laatst de V&D in en ik stond een beetje rond te kijken bij de sieraden. Mijn oog viel op een merk dat sinds eind vorig jaar verkocht wordt, Londen revial. Allemaal gave eye catcher items, echt iets voor mij! ik scoorde deze mooie ketting en ik wil hem graag even aan jullie laten zien.

Waarom Lookbook mij motiveert

5/28/2014

Lookbook, een ontzettend leuke site waar mensen over de hele wereld hun outfits met elkaar delen. Je kunt reageren bij elkaar en de outfit zo gezegd, "hype". Een soort van like. Ik was er al eens eerder mee begonnen, maar was maar tijdelijk en dan weer gestopt. Nu heb ik de draai aardig te pakken.NYC Bubblegum Pink

5/26/2014

Gisteren was ik lekker met een vriendin even aan het neuzen in de kruidvat. Ik heb mijn nagellak/make-up obsessie de laatste tijd een beetje losgelaten maar eigenlijk komt het weer even hard terug haha! Niets slechts hoor, alleen voor mijn portemonnee misschien. Ik vind het heerlijk om even door de schappen te kijken en heb mijn oude stash dan ook eens flink opgeruimd. Het was echt toe aan vernieuwing. Ik zocht nog een lekker fel roze kleurtje nagellak voor deze lente/zomer en kwam deze NYC kleur tegen en besloot hem mee te nemen. So here it is! Zijn jullie benieuwd?


Video - #UniqueMind

5/24/2014

Eindelijk weer eens een video voor jullie, maar een beetje anders dan normaal. We hebben weer helemaal zin in het bloggen! Ideëen opdoen en lekker uitwerken, hell yeah! Samen zijn we even gaan zitten en hebben we een mind map gemaakt, we hebben dit proces even in korte stukjes gefilmd! Gewoon om jullie een beetje mee te nemen hierin. We hebben trouwens nog een hele leuke andere video gemaakt, maar dat houden we nog even geheim! Kijken jullie mee?

3 X Nagellak trends lente/zomer!

5/22/2014

Nagellak, ik hou er nog steeds van. Nu ik gestopt ben met mijn slechte tik (nagel bijten), is nagellak meteen weer een stuk boeiender! Ik heb mijn stash laatst uitgezocht dus er is weer plek voor wat nieuwe mooie kleuren. Maar wat voor soort trends op nagellak gebied zijn er nu? Ik heb er hier 3 voor jullie op een rijtje.
glitter ombre

Onze outfits in Den haag

5/19/2014

Ja de meiden uit mijn project groep en ik gingen naar Den Haag, we waren er voor een museum bezoek vanwege school. Die dag ervoor had ik de meiden al op Whatsapp voorgesteld om outfit foto's te maken en die op de blog te plaatsen. Dat vonden ze en leuk idee, dus hebben we dat dus ook gedaan. Meer zien? Kijk dan even mee.
yesh foto's

5/16/2014

yesh foto's, zovan ja foto's. Jongens wat een tijd geleden dat ik echt lekker uit mezelf foto's heb gemaakt. Dat ik ideeën uitgewerkt heb. In deze post dus wat foto's die ik gister heb gemaakt. Benieuwd? Kijk dan snel mee.Ik wil een challenge doen, bedenk jij hem?!

5/12/2014

Ik wil een challenge doen, bedenk jij hem?! Dat is de titel en meteen ook mijn vraag in dit artikel. Ik heb ontzettend veel vrije tijd straks. Ik moet nog even hard leren voor de paar examens die ik dit jaar doe en dan eindelijk, vakantie! Ik heb wel wat leuke dingen op de planning staan waar ik later nog meer over ga vertellen maar toch heb ik ook genoeg dagen/weken waarin ik alle tijd van de wereld heb. Daarom heb ik iets bedacht en daarbij heb ik jullie hulp nodig, lezen jullie verder?

Shoplog Amsterdam

5/08/2014

Vorige week alweer ben ik met mijn moeder naar Amsterdam geweest. Ook nog wat andere dingetjes gekocht en dat laat ik nu in een video aan jullie zien. Hopelijk vinden jullie het leuk. xxx

Even wat bijkletsen met ons.

5/04/2014

Even een update met ons, hoe gaat het met ons? En hoe gaat het met onze blog? We hebben lang niet echt up to date persoonlijke artikelen gehad. Dus in dit artikel hebben we een stukje over mij, Lonneke en de blog apart. hey hey wat leuk! Meer weten? Lees dan even verder.