Pagina's

OOTD : Meeting.

3/31/2014

Gister had ik een meeting, Sofia en ik hadden die georganiseerd. We waren niet met een super grote groep maar het was net goed! We hadden heerlijk weer dus dat was ook top. We zijn lekker in en parkje gaan zitten en ook nog even wat outfit foto's gemaakt. Die laat ik in dit artikel zien.
Ik vertrek naar Portugal.

3/29/2014

Alweer een tijdje geleden konden jullie mijn verhaal lezen over mijn strijd met mijn eetstoornis. Klik hier als je het terug wilt lezen. Ik heb zoveel lieve reactie's erop gekregen, ik kan jullie niet vaak genoeg bedanken, echt onwijs lief! We zijn nu inmiddels alweer eventjes verder en het is zo ver.. ik vertrek naar Portugal! Wil je weten hoe het met mij gaat en welk avontuur ik ga beleven? Lees dan even verder! Als het je niets interesseert neem dan ook niet de moeite om een nare reactie te plaatsen :)

Nederlandse mode, saai?

3/27/2014

Dorpjes of steden? Hoe het leven er aan toe gaat verschilt heel veel, maar ook hoe mensen erbij lopen maakt heel veel uit. Komt dat omdat mensen in het dorp het gewone leven meer hebben? Of omdat mensen die meer durven automatisch naar de stad verhuizen? Meer weten. Lees dan mee.

Van die "vreemde" momenten.

3/25/2014

Vreemde momenten, met vreemde mensen. Ze kunnen awkward zijn maar sommige van die momenten kunnen ook je dag maken. Vreemde mensen op straat, in de winkel, op het station. Je hebt bijna elke dag wel zo'n moment. Meer weten over dit soort vreemde momenten? Kijk dan even mee.


Foto zelf gemaakt. 

Als lookbook mijn kledingkast was #2

3/23/2014

Ik dacht vandaag bij mijzelf, een paar maanden geleden heb ik een "als lookbook mijn kledingkast" was artikel gemaakt, dat kan ik nog wel is doen! Ik zocht het artikel op en wat blijkt, dat is al een jaar geleden! De tijd gaat zo snel, ik kan het gewoon bijna niet geloven jongens! Maar alsnog bij deze leek het mij wel leuk om nog is zo'n artikel te doen! Mijn kledingstijl is nog steeds niet in een bepaald hokje te stoppen. Ik hou van veel verschillende dingen dus dit artikel zal lekker gevarieerd zijn! Wat nou als lookbook mijn kledingkast was? Welke outfits had ik dan zo aangetrokken? Kijken jullie mee?


Jummie ananas.

3/21/2014

Ananas. Ik vind het zo lekker, een tijd terug zou ik het niet eten. Tenminste niet met plezier, nu wel! YES! Ik houd onwijs van pizza hawaii. En die tijd terug, haalde ik toen de ananas er af, nu hoe meer ananas hoe beter. Ik dit artikel dingen over ananas, hoe kun je het eten etc etc etc. Meer weten. Kijk dan mee. 

Our unique life photo's - Lonneke

3/19/2014

Dat is alweer een ontzettend lange tijd geleden dat jullie een "Our Unique life Photos" hebben gezien zeg, bij deze weer is! Ik laat jullie vandaag wat foto's zien van de afgelopen weken die je ook op instagram voorbij hebt kunnen zien komen! Het waren drukken maar ook wel leuke weken! kijken jullie mee?


Things that makes me happy.

3/17/2014

Ja! Dingen die mij blij maken, iedereen heeft zo zijn dingen die je blij maken. Opmerkingen, dingen die je behaald hebt. Die momenten dat je moet lachen. Je kent ze vast wel! In dit artikel, allemaal dingen die mij blij maken. Meer weten? Kijk dan mee.4 Trends voor de lente/zomer in collages!

3/15/2014

Trends, de magazines staan er weer vol mee! De warme truien gaan plaats maken voor zwierige rokjes en luchtige shirts. Ik vind het heerlijk moet ik toegeven, kom maar op zonnetje! De laatste dagen is het heerlijk geweest, van mij mag het een tijdje zo blijven. Ik ben niet zo'n meisje die alle trends moet volgen maar ik vind het wel leuk om een beetje te bekijken! Ik heb 4 leuke trends voor jullie vandaag in collages op een rijtje gezet, kijken jullie mee?

1. River Island €36 - 2. Newlook €22 - 3. Forever 21 €15 - 4. Topshop €20

Shoplog. Hoofddorp/Amsterdam.

3/13/2014

Ik ben afgelopen zondag met Cynthia naar Hoofddorp geweest om lekker te gaan shoppen. Daarna zijn we nog even naar Amsterdam gegaan. Mijn aankopen kun je in deze video zien. Meer weten kijk dan verder. 

Gezond ontbijtje: Banaan-ei pannekoekjes!

3/11/2014

Je hebt ze waarschijnlijk wel vaker voorbij zien komen op verschillende blogs, de banaan-ei pannekoekjes. Ik ben het gaan proberen, experimenteren en uiteindelijk heb ik de manier gevonden hoe ik het echt heel lekker vind. Het is gezond, vullend en een perfect ontbijtje voor bijvoorbeeld op een luie zondag. Het kost wel wat tijd maar dan heb je ook wat. Kijken jullie mee?


Verjaardag cadeau's. - Mariska.

3/09/2014

Ja! Ik was vorige week dinsdag jarig. De 25ste, ik heb onwijs leuke cadeau's gehad en die laat ik jullie in deze video zien. Dit doe ik niet om de pronken zoals ik al in de video zeg, maar gewoon omdat veel mensen het leuk vinden om dit te zien. Ik heb overigens een onwijs leuke dag gehad, en ook donderdag ( concert go back to the zoo ) en vrijdag ( feestje met vrienden en vriendinnen was heel leuk ) Veel plezier met kijken. Liefs

Boek tip: Londen in stijl!

3/07/2014

Met Valentijnsdag werd ik door mijn moeder en stiefvader verrast met dit leuke boekje! Als ik straks weer lekker in mijn vel zit gaan we naar londen, yeah! Ik wil hier al zolang heen. De leuke winkels, gezellige straatjes, mooie marktjes en leuke pubs. Dit boek laat per wijk de leukste plekken zien. Niet zoals in de standaard reisgidsjes maar echt de bijzondere plekjes/winkels etc. Echt, ik ben zo enthousiast! Kijken jullie mee?

Mijn piercing.

3/05/2014

Yes! Mijn eigen verjaardags cadeau, op valentijnsdag liet ik hem zetten. Mijn (helix) piercing, ik wou hem al lang. En vond het gewoon mooi. In dit artikel vertel ik hoe het was om hem te zetten en of het pijn deed etc etc. Helemaal leuk! Meer weten? Kijk dan even mee.
Dromen - Mijn leven over 10 jaar.

3/03/2014

Kennen jullie dat gevoel? Je ligt lekker in bad, staat onder douche of ligt lekker in je warme bedje. Het begon al als klein meisje waar ik mij persoonlijk uren mee zoet kon houden. Dromen over later. Oké, de dromen waren misschien niet zo reëel op zo'n jonge leeftijd want een kasteel met een mega zwembad en een achtertuin met dolfijnen is misschien wat veel gevraagd maar hé, in dromen mag alles! De laatste tijd ben ik wel wat meer aan het nadenken over hoe mijn leven er nou over 10 jaar uit zal zien. Een gezin, een leuke baan of misschien al wel een eerste kindje? Dit zijn wat reëlere gedachten die ik vandaag met jullie ga delen!

Let's talk with #4 Femke.

3/01/2014

Femke heeft dan geen blog, maar volgt net zoals mij Graphic Design alleen dat op het Grafisch Lyceum in Rotterdam. Femke heeft ontzettend veel talent, en is in mijn ogen echt iemand met een eigen stijl. En die misschien nog wel ver gaat komen ook! Meer weten over Femke? Kijk dan even mee.