Pagina's

Leuke tip: Www.shoplog.nl!

2/26/2014

Shoplogs, de meeste bloggers smullen ervan! Wij zelf ook. Lekker genieten van wat andere meiden gekocht hebben en alvast je wishlist opstellen voor je volgende shop avontuur. Hou jij hier nou ook zo van? Dan komt ervoor jou iets heel leuks! Wil je weten wat, lees dan snel verder!1 jaar en 17 jaar HOERA!

2/25/2014

Jaaaaa! We hebben de blog vandaag een jaar, oh en ik (Mariska) ben ook nog eens 17 geworden! Ik weet het nog zo goed, de eerste video die we opnamen, en de foto's die we buiten maakte voor ons samen en de about pagina's,we zijn zo veranderd! En dat allemaal in 1 jaar. Ook de blog heeft ook zoveel bereikt, en dat ook in 1 jaar. wauw wauw wauw, we hebben een onwijs leuke video gemaakt, meer weten? Kijk dan even mee.
mijn alledaagse ooglook!

2/24/2014

Make-up, toch iets waar ik nog niet helemaal zonder mee de deur uitga. Oké, het wordt langzaam iets beter. Laats ben ik boodschappen gaan doen zonder, wiehoe haha! Maar vaak vind ik het toch een lekker gevoel om wat make-up op te hebben en daar is niets mis mee toch? Ik vind het ook gewoon leuk om ermee te experimenteren! Vandaag laat ik jullie een simpele ooglook zien die ik vaak draag. Het zijn naturel tinten dus makkelijk te combineren en niet te opvallend.
Our Unique Life Photo's. - Mariska.

2/22/2014

Ja! Het is weer tijd voor een Our Unique Life Photo's. Een artikel waarin we wat instagram/foto's delen wat we de afgelopen tijd hebben gedeeld en gedaan. Deze keer ben ik weer aan de beurt, ik heb een leuke week gehad. Meer weten, kijk dan even mee.


Video : BFF event.

2/20/2014

Afgelopen maandag hebben jullie het foto artikel al kunnen zien. Ook heb ik wat sfeer beelden gefilmd. Het is niet super veel, maar persoonlijk vind ik het wel een leuk overzicht van wat er was. Wij hebben het onwijs naar ons zin gehad! Meer zien, kijk dan even mee! 
Bff event - fotoverslag!

2/18/2014

Zondag 16 februari, het bff-event! Bij onze winactie konden jullie al lezen wat dit precies is. Een event vol meiden dingen, shoppen, lachen, muziek, make-up, kleding en fotografie! Mariska en ik hebben foto's gemaakt en gefilmt. Vandaag wat foto's met een verslag en donderdag komt de video online!


Vandaag bij BFF event + update!

2/16/2014

Tijd voor een update! We willen even wat dingen kwijt over het bloggen en gewoon even wat dingetjes vertellen. Dan weten jullie ook een beetje wat er te verwachten valt de komende tijd van uniquelifepassion en waar wij vandaag rondhangen!

Bloggerslife TAG.

2/14/2014

De bloggerslife tag, een tag over het leven van een blogger. Ik beantwoord vragen over welke camera ik gebruik en wat ik nou het leukste vind aan het bloggen en natuurlijk veel meeeeeer. Meer weten? Kijk dan snel even mee.

Hoe vind je inspiratie voor het bloggen?!

2/12/2014

Inspiratie, ook wij vinden het niet altijd zo makkelijk. De ene week zit je boordevol ideeën terwijl je de andere week niks uit je vingers kunt krijgen. Door wat makkelijke trucjes te onthouden gaat dat al een stuk beter heb ik ontdekt! Vandaar deze post. Wat tips om wat jullie wat ideeën te geven hoe je inspiratie voor het bloggen kan krijgen als je even niks weet.

Achtergronden voor je telefoon.

2/10/2014

Achtergronden voor je telefoon, ik vind het onwijs leuk. Het is een deel van je telefoon toch? Je vergrendel scherm en background horen ook mooi te zijn. Ik zag dat Joyce van https://www.joycejeroense.nl ook zoiets had gedaan. Ze had achtergronden gemaakt, en die met haar volgers gedeeld. Ik dacht hey dat is misschien wel leuk, aangezien in er op mijn opleiding ook het een en ander mee doe. Deze heb ik een keer voor vormgeven moet maken, je moest beeld maken met een rest ruimte. Je moest met een beeld meerdere dingen doen. Meer weten? Kijk dan even mee.


Utrecht is gewoon zo mooi.

2/09/2014

Utrecht is gewoon zo mooi. Zaterdag kwam Sofia al, we gingen naar de wedstrijd van mijn broertje aangezien hij tegen Ajax moest spelen. Het was echt een top dag, op zondag gingen we samen naar Utrecht om lekker veel foto's te maken en o.a naar de Episode. Gemist? Hier het artikel. Maar goed dat was een ander artikel. Laten we verder gaan met dit artikel. :)Tips tegen droge lippen.

2/08/2014

Veel mensen hebben er nu last van, droge lippen. Het komt door het weer. Maar ook door andere dingen, in een video geef ik tips wat je dus tegen jou drogen lippen kunt doen. Meer weten? Kijk dan even mee! Durf ik dat wel? #4

2/06/2014

"Durf ik dat wel" zo heet deze rubriek. Iets wat wij persoonlijk onwijs tof vinden maar het niet zo snel durven aan te doen/ te dragen. Denk bijvoorbeeld aan bepaalde make up trends, haarstijlen of fashion items.  Ben jij er benieuwd naar? Lees dan mee :)


-

Mariska : Update.

2/05/2014

yay hallo, eigenlijk had ik voor maandag een post moeten maken. Alleen tijd tijd tijd, waar is het? Ik heb het bijna nooit zo druk als nu. Ik heb altijd wel tijd over om gewoon nog andere dingen te doen en lekker te chillen. Nu wat minder, in de post ga ik even uitleggen hoe dat komt hihi. Meer weten? Kijk dan even mee.


Mee lachen met mijn hele oude posts!

2/04/2014

Zoals vele van jullie misschien wel weten blogte ik voor deze blog op lifeoflonneke.blogspot.nl . Het ging best goed met mijn blog maar ik trok het alleen niet meer. Ik ben er mee gestopt maar de blog is nog steeds in de lucht haha! Ik keek laatst wat posts uit 2011 terug en ik heb mij serieus kapot gelachen. De foto's , de teksten alles was extreem lachwekkend. Ik laat jullie vandaag wat leuke (en gênante ) dingen zien.


Fotografie kan je raken.

2/02/2014

Fotografie, i just love it! Wat ik mooi vind is niet bepaald in één stijl uit te drukken. Net als bij muziek. Het moet mij raken of fascineren. Ik heb echt bewondering voor mensen die dat zo goed kunnen en hun eigen stijl ontwikkelen. Vandaag deel ik met jullie wat prachtige foto's ter inspiratie! En echt, het kan mij raken..favorieten januari!

2/01/2014

Zaterdag is zoals gewoonlijk.. videodag! Een keer een favorieten video van de maand januari. Ik heb een nieuwe filmplek dus dit is een beetje een uitprobeersel! Sorry dat de camera iets te laag staat. Zal er volgende keer opletten. Ik hoor heel graag wat jullie ervan vinden. Liefs lonneke