Pagina's

Uniquelifepassion als phone case.

1/31/2014

Uniquelifepassion als phone case. Ja! Wij hadden een samenwerking met www.ontwerpeencase.nl
Ontzettend leuk natuurlijk, ik had net mijn iPhone dus dat kwam goed uit. Sindsdien hij binnen is heb ik hem alleen nog maar er om heen zitten. Meer weten? Kijk dan mee.


Winkelen bij de Episode.

1/30/2014

Winkelen bij de Episode. Episode is o.a gevestigd in Utrecht en Amsterdam. Je kunt er vintage shoppen, alles is gedragen maar wat aan Episode zo fijn is, is dat alles heel goed wordt onderhouden. Het ene ziet er wel wat beter uit dan het ander, maar de kwaliteit is zeker niet slecht. Afgelopen zondag was ik er voor het eerst, samen met Sofia. Het viel aardig tegen. Dinsdag zijn we weer geweest en daar kwam wel wat uit. Meer weten? lees dan even mee.


Gezonde en lekkere snack - Kikkererwten uit de oven!

1/29/2014

Knapperig, kruidig, gezond, lekker, CHECK! Ik had het al op verschillende blogs gelezen en ik werd toch wel een beetje nieuwschierig. Het is belangrijk om tussendoortjes te eten. Het houdt je stofwisseling goed opgang en zorgt ervoor dat je niet zo snel naar zakken chips graait. Door mijn eetstoornis herstel moet ik ook gestructureerd proberen te eten. Daarom is het belangrijk om tussendoortjes niet over te slaan. Oké, ik ga het jullie laten zien! Kikkererwten uit de oven, ja echt haha!
Vita Coco.

1/28/2014

Vita coco, het "kokos water" wat afgelopen zomer op de markt kwam hier in Nederland. Ik zag het veel mensen drinken en het zag er onwijs leuk uit. Vandaag een samenwerking met hun, ik heb het getest en in dit artikel kun je lezen wat ik er van vind. Meer weten? Kijk dan even mee!

Win 5X2 kaarten voor het BFF Event in Amsterdam RAI!

1/26/2014

Vandaag hebben we een hele leuke winactie voor jullie! Wij geven namelijk 5X2 kaarten weg voor het nieuwe BFF event, Beauty, Fashion en Friends! Wij mogen 5 Bff's, vandaar dus 10 kaartjes, blij maken met een toegangskaartje voor dit leuke event! Wij zullen zelf ook aanwezig zijn op de zondag. Kijken jullie mee naar wat je moet doen om te winnen en wat het inhoudt?


Hey Tumblr girl how ya doing?

1/25/2014

Hey Tumlr girl how ya doing? Yes im fine, nee grapje ik ben niet DE tumblr girl. Ook al heb ik wel lang haar. oeh oeh! En dat heeft er ook een beetje mee te maken. Ik werd een beetje geinspireerd door Tumblr. Waar meisjes altijd de perfecte bun hebben. Ik heb geprobeerd hem een beetje op een leuke draagbare manier na te maken in een video. Meer zien? Kijk dan even mee.

Our Unique Life Photo's - Mariska.

1/24/2014

Een tijdje terug deed Lonneke het ook weer eens, en nu ben ik weer eens aan de beurt. Our Unique Life Photo's. Waarin we wat foto's laten zien, wat we de afgelopen tijd hebben gedaan en wat ons bezig hielt. Erg leuk vind ik zelf altijd. Meer zien? Kijk dan even mee.
Mijn beauty voornemens!

1/23/2014

Oké als toch ook een beetje beautyblogger houd je je toch wel bezig met ja, beauty! Ik vind het heerlijk om mijn huidje te verzorgen, make-up te doen en nageltjes te lakken! Maar ik moet toegeven, sommige dingen schieten erbij mij ook bij in hoor, vandaag deel ik ze met jullie! Wat zijn mijn voornemens voor de komende tijd?Mijn verhaal, mijn strijd..

1/21/2014

Met trillende handjes en een verhoogde hartslag zit ik te staren naar dit blogbericht. Hoe moet ik beginnen, hoe zullen de reacties zijn en wat wil ik precies vertellen? Al een tijdje draai ik er ontzettend omheen maar nu vind ik het toch de tijd om te vertellen, jullie zijn niet voor niets mijn lieve trouwe lezers. Ik vind het moeilijk, hartstikke moeilijk maar dit is wie ik ben en waar ik voor vecht. Willen jullie weten wat ik bedoel? Lees dan verder!

Mijn fashion wishlist.

1/20/2014

Mijn fashion wishlist, het is niet dat ik perse nu heel veel dingen wil, maar je heb zo wel eens wat dingen op het oog. Meestal heb ik een wishlist maar wijk ik er toch uiteindelijk veel van af. Of koop ik het uiteindelijk heel veel later pas. Maargoed, ik heb een wishlist. Een soort van. Meer weten? Kijk dan mee.Fotografie in leiden!

1/19/2014

Ik ben afgelopen weekend met een van mijn beste vriendinnen naar Leiden geweest! Gewoon even een dagje gezellig weg. We hebben niet veel gekocht want we moeten zo hard sparen voor de vakantie die eraan komt. Toch jammer dat je spontaan koop zin krijgt op de momenten dat het echt niet kan.. Maarja, het dagje was ontzettend gezellig! Ik nam mijn camera mee en we hebben wat leuke plaatjes van elkaar geschoten! Ik wil ze graag even met jullie delen.

 photo ww1_zps8192ac3a.jpg
Beetje weheartit stijltje vinden jullie niet? 

Bloopers onder bloggers en youtubers.

1/18/2014

Bloopers, we hebben ze als bloggers en youtubers natuurlijk altijd wel. Net op het moment dat je alles klaar hebt voor het filmen, valt je camera uit. Of je ooglook ziet er ineens op de foto's hele stukke minder mooi uit dan verwacht.  We hebben hier een video over gemaakt! Meer weten? Kijk dan even mee.

Fairy tale tag!

1/17/2014

Ik zag deze tag bij Esmay , en hé, hij leek mij gewoon heel leuk! Ik ben stiekem wel een beetje een Disney fan en deze vragen passen er ontzettend leuk bij! Het gaat niet over Disney zelf maar alle vragen zijn eigenlijk gesteld vanuit de Disney karakters, heel leuk en zo leren jullie mij weer wat kennen! kijken jullie mee?

 photo ssd_zpsc6217f79.jpg

No make-up.

1/16/2014

Make-up of toch ook niet? Dragen jullie doordeweeks veel make-up? Ik de laatste tijd niet meer. Ik accepteer me veel sneller met clean face, en accepteer mijn onzuiverheden. Verzorg mijn huid daarin tegen ook beter, en merk ook het verschil. Ik heb hier een korte video over gemaakt op mijn eigen kanaal. En het leek me leuk om ook met jullie te delen. Meer weten? Kijk dan even mee.Receptje voor heerlijke citroencake!

1/15/2014

Recept dagje vandaag op onze blog! Voor kerst kreeg ik zoals sommige van jullie in het filmpje al konden zien een ontzettend leuk kookboek, Rudolp's Bakery! Een werkelijk prachtig boek vol leuke bak recepten. Van makkelijk tot moeilijk maar alles staat goed en duidelijk uitgelegd. Ik besloot om voor bezoek een makkelijk receptje te maken (Ja, ik ben een beginner haha). Ik kreeg allemaal reacties van "mhhh, wat ontzettend lekker"! Geslaagd dus. Kijken jullie mee naar dit niet al te moeilijk recept , citroen cake!mijn foto's, mijn plekje.

1/14/2014

Mijn foto's, mijn plekje. Ja ik heb een Tumblr aangemaakt. Speciaal voor mijn foto's. Ik wist nooit waar ik mijn foto's nou snel in een goed overzicht kon laten zien. Nu ga ik dat toch eens proberen op Tumblr. Of dat me bevalt etc. Meer weten? Kijk dan even mee.

Outfits die ik graag zou willen durven dragen!

1/13/2014

Vandaag ga ik jullie wat outfits laten zien die ik erg leuk vind maar stiekem toch niet durf te dragen! Ik heb het niet over dat ik elk detail in de outfit perfect vind maar wel het globale beeld. Ik ben sowieso niet zo'n waaghals als het om kleren gaat. Ik hou het toch vaak bij wat veilige kleding zodat ik niet teveel opval maar soms denk ik wel is, waarom eigenlijk niet? Het is hartstikke leuk om er een beetje anders uit te zien! Kijken jullie mee naar de outfits?

Our Unique Life Photos - Lonneke

1/12/2014

Dat is alweer een ontzettend lange tijd geleden dat jullie een "Our Unique life Photos" hebben gezien zeg, bij deze weer is! Ik laat jullie vandaag wat foto's zien van de afgelopen weken die je ook op instagram voorbij hebt kunnen zien komen! Het waren drukken maar gezellige weken waar de feestdagen in vielen, kijken jullie mee?

Nieuwjaars tag!

1/11/2014

Hoi allemaal! Het is alweer 11 dagen 2014, het nieuwe jaar is toch alweer echt volop bezig. Wij hebben een eigen tag bedacht met vragen over het nieuwe jaar. Wat willen wij bereiken, wat was het leukste in 2013 etc. We hadden vooral heel veel lol zoals je in het filmpje wel kan zien! Vandaar ook de mooie, ahum, hipster feeling foto haha! Kijken jullie mee?


 photo IMG_6218_zps1ebe37b7.jpg

Een jaar om nooit te vergeten.

1/10/2014

Een jaar om nooit te vergeten, dat was het zeker. Mijn examen, naar London een leuke zomervakantie en meer! Mijn gelukt getal 13 deed het hem allemaal. Het was een top jaar, echt waar! Meer lezen? Kijk dan snel mee.Video : Getting ready.

1/09/2014

Hoi meiden, een extra video deze week. Ik heb vastgelegd hoe ik mijn make-up deed toen Lonneke die middag kwam om dingen te regelen voor onze blog, en ook voor het foto's maken. In deze video kun je dus zien hoe ik mijn make-up toen aanbracht. Meer zien? Kijk dan mee.


Mijn 3 favoriete havermout ontbijtjes!

1/08/2014

Ik ontbijt zo goed als elke ochtend met havermout! Ik zocht iets als brood vervanging en na wat foodblogs afgespeurd te hebben zag ik veel verschillende havermout recepten. 2013 kunnen we ook echt wel de havermout trend noemen, het is helemaal hip en hot! Waarom? Omdat het gewoon super lekker en gezond is! Kijken jullie mee naar mijn 3 favoriete havermout ontbijtjes.

Dag uit mijn leven in foto's!

1/07/2014

Vandaag heb ik voor jullie een keer wat anders. Namelijk een dagje uit mijn leven in foto's! Ik heb geen idee of jullie dit leuk vinden maar ik dacht, ik probeer het gewoon is! Het was een vrij saaie schooldag maar het is toch leuk om het overzicht even te zien, het is van de dag dat ik dit schrijf (gister als jullie het lezen). Misschien ga ik dit op speciale dagen nog wel is vaker doen, let me know! Kijken jullie mee?

Essence my skin, 4 in 1 cleansing cream.

1/06/2014

Essence my skin, 4 in 1 cleansing cream. Ben ik hier nou over te spreken of niet? Ik weet het nog niets. Dit product kreeg ik voor kerst, en heb het tweede kerst dag gelijk getest. Omdat ik zo benieuwd was! Meer weten? Kijk dan snel mee.

Omdat.. mensen.

1/05/2014

Omdat mensen, zo hun eigen uitstraling hebben. Iedereen een andere gezichtsvorm heeft en iedereen hun eigen manier van kijken. Dat vind ik mooi. Al deze foto's maak ik zelf, vandaar het logo/watermerk. Ik ben er dus mee begonnen, omdat mensen zo inderdaad hun eigen uitstraling hebben. Zo zet ik de mensen op de foto. Vrienden, vriendinnen, klasgenoten en familie. Meer zien? Kijk dan snel mee.

Mijn kerstcadeautjes!

1/04/2014

Vandaag weer is een filmpje van mij alleen voor jullie! Kerst is geweest en ik heb zeker genoten van deze gezellige periode. Met de familie van mijn stiefvader vieren we het altijd met cadeautjes en vandaag laat ik jullie zien wat ik allemaal gekregen heb, ik ben er ieder geval ontzettend blij mee! Kijken jullie mee?


Als ik aan mijn 2013 denk, dan denk ik aan...

1/03/2014

Ten eerste, wat ontzettend fijn dat de nieuwe lay-out jullie zo goed bevalt! Dat horen we natuurlijk maar al te graag, super bedankt! Vandaag heb ik voor jullie een artikel over mijn 2013. Niet per sé mijn hoogtepunten maar gewoon leuke momenten en de dingen die mij als eerste te binnen schieten als ik aan het jaar tweeduizendendertien denk, haha goed scrabbel woord jongens! Kijken jullie mee?

 photo ddd_zps4972a346.jpg

Nieuwe layout!

1/02/2014

Ja! Wij hebben een nieuwe layout! We zijn er zo ontzettend blij mee, we hebben hem niet zelf gemaakt maar we hebben hem laten maken door Angelina, https://www.eunoiastudio.com . Ze maakt prachtige dingen, zeker even een kijkje nemen. Als we iets wilden veranderen paste ze het aan. Heel fijn om mee te werken! Ze heeft ons blij gemaakt vandaag! :D meer weten? Kijk dan even mee.


Quick outfit's of 4 days.

Snelle outfit foto's van 4 dagen, Sofia en ik hebben voor jullie foto's van onze outfit's. We waren van plan om 5 dagen lang te doen maar 1 dag zijn we het gewoon vergeten whoops. Maar 4 is ook een goed aantal, en geeft toch een leuk overzicht wat we meestal dragen op school. Meer zien? Kijk dan snel mee.  Deze foto is gemaakt door Laura (een meisje uit mijn klas.) Je kunt haar volgen op Instagram https://instagram.com/lekkerrustig

Even wat kletsen.

1/01/2014

Even wat kletsen, want ja het is 2014! GELUKKIG NIEUWJAAR! Ook wij hebben wat dingen voor jullie te wachten staan. In deze video even kort hoe en wat. We hebben er weer veel zin in en kunnen er weer helemaal tegenaan. Afgelopen week hebben we niet gepost vanwege drukte en vakantie. We hebben ook zo even onze tijd genomen en vonden het belangrijker dat er posten voor het nieuwe jaar klaar stonden. De video zien? Kijk dan snel mee.