Pagina's

Our Unique Life Photo's #2

11/17/2014

Our Unique Life Photo's #2! Afgelopen week hebben wij dus gepost volgens onze nieuwe planning. Wat vonden jullie er van? Bij ons beviel het erg goed. Vandaag is het weer maandag en dat betekent dus onze foto's van de afgelopen week. Meer zien? Kijk dan gezellig mee.

Nu komt dus van ons beide de afgelopen week langs. Niet per se een foto van elke dag maar gewoon een overzichtje wat de week duidelijk maakt. Enjoy!

Mariska's Week
Links : JA! Zoals ik jullie vorige week al vertelde hadden Sofia en ik de actie van Paard van Troje gewonnen en mochten wij naar het concert van Go Back To The Zoo + mochten we de jongens ook backstage zien. Ze speelde 2 nummers voor ons. We waren niet de enige die gewonnen hadden, nog 3 andere jongens en 1 meisje hadden ook gewonnen! Het was een gezellige groep.

Rechts : Dit was tijdens het concert van Go Back To The Zoo, yes i really enjoyed it!

Links : Samen met Cas (de zanger) van de band. Hij was onwijs spontaan en we hebben voor en na het concert nog gezellig gekletst met hem.

Rechts : De laatste tijd droeg ik alleen wat mascara, maar nu vind ik het toch wel leuk om weer met eyeliner etc. een volledige look te maken. Ik merk ook dat ik me dan wat zekerder voel (mooier?) omdat je weet dat je er de tijd voor hebt genomen. Herkenbaar voor sommige?

Links : Ik maakte deze tekening voor ondernemen, daar leren we hoe we een eigen bedrijf moeten opstarten en alle zaken daar om heen. Voor deze opdracht moesten we bepaalde termen in tekst en schetsen uitwerken. Ik deed het natuurlijk over onze blog <3

Rechts : Papier onderzoek voor Styling. Voor deze opdracht moeten we een kostuum maken van papier, ja alleen van papier. Afgelopen 2 weken hebben we dus allemaal papier onderzoekjes gedaan, wat je allemaal met papier kunt doen. Ik heb er heel veel zin in! En ik ga jullie zeker op de hoogte houden.

Links : Een jongen uit mijn klas tekende allemaal leuke dingetjes op het bord in de klas. En aardig wat klasgenoten stonden om hem heen en maakte net zoals ik een foto. Want eerlijk, hoe leuk is dit?

Rechts : Zaterdag werkte in een dagje, het was erg slecht weer. Dus lekker druk op werk (ik werk in een lunchroom). En tijdens het opruimen van mijn kamer vond ik deze cd dus ook, en maakte deze foto. Want die weerkaatsing van een cd is toch wel erg tof.

...........................................................

Lonneke's WeekLinks: De week begon nog een beetje hectisch. Ik had dinsdag nog 3 belangrijke toetsen maar ook moest er nog een artikel voor woensdag gemaakt worden. Druk, druk druk maar uiteindelijk is alles goed gekomen! Ik hoor mijn cijfers deze week, spannend!

Rechts: Even pauze nemen met echt een heerlijke koffie bij Barista met Natasha is een prima afleiding toch? Deze latte met gingerbread siroop en kaneelsuiker is echt zo ontzettend mega lekker.


 Links: Blij dat mijn toetsweek voorbij was had ik woensdag afgesproken om weer even outfit foto's te gaan schieten met Natasha. Ik zocht mijn hele kledingkast uit (ik heb duidelijk nieuwe dingen nodig) maar vond gelukkig uiteindelijk toch wat leuks. Vrijdag komt de outfit online!

Rechts: Alvast een klein voorproefje. Ik hou zo van dat herfstsfeertje over foto's heen.Links: Ik voelde me blij op vrijdag! Ik ben altijd zo heerlijk vroeg uit en alles leek goed te verlopen. Soms heb je gewoon van die dagen dat je extra lekker in je vel zit, love it!

Rechts: RED CUPS ARE BACK! Dat betekent maar één ding, kerst komt eraan! Ik had een afspraak in Amsterdam en op de terugweg heb ik even een heerlijke Starbucks kerstspecial gehaald. Mijn eerste Toffee Nut latte en ik vond hem echt onwijs lekker. Heel Schiphol was al versiert met lichtjes, ik kom helemaal in de stemming jongens!Links: Het weekend was eigenlijk heel relaxt. Zaterdag wel een drukke dag op mijn werk (door de sinterklaas intocht) maar 's avonds ging ik lekker uiteten en zondag deed ik helemaal niets. Naja, wel wat aan school gedaan maar gewoon heerlijk in mijn pyjama met een grote mok thee. In mijn Blond Amsterdam sinterklaas mok natuurlijk!

Rechts: Ik heb echt een ontzettend leuk thee plankje met alles thee benodigdheden in mijn kamer. Een heerlijke Chai tea die ik bij Bagels&Beans gekocht heb, een thee ei, fijne mok, wat lekkers etc, Het staat erg schattig vind ik.

Q: Hoe was jullie week?

Liefs van ons.