Pagina's

Mijn 5 favoriete kledingstukken

11/19/2014

In dit artikel heb ik mijn 5 favorieten kleding stukken van dit moment, ik had even geen inspiratie voor artikelen en Lonneke kwam met dit idee. En toch wel leuk! Voor jullie om te zien, maar ook voor mijzelf. Dan valt je toch wel op welke items je nou echt leuk vind, of wat vaker draagt. Meer zien? Kijk dan gezellig mee.

Lovely shoez
Mijn look a like Bronx schoenen, gekocht bij de Sacha. Ik had eerst de echte op het oog, dus bijna dezelfde als deze. Maar dan van het merk Bronx. Uiteindelijk ben ik blij dat ik toch voor deze gegaan ben. Aangezien deze al aardig moeilijk waren om in te lopen, en die van Bronx bleken dus nog moeilijker te zijn. Maar ah i love them. Zo netjes, maar toch ja fashionable.
Lange jas
Mijn favoriete jas, misschien wel mijn favoriete jas ooit. Gekocht bij de H&M voor maar 29,95. Ja geloof het of niet. Ik vind het een onwijs fijne jas. Hij is wel laag gesneden, dus meestal draag ik er ook een sjaal bij. Meer foto's van mijn jas zien? Een outfit artikel is hier te vinden.


Opvallende blouse
Mijn oh zo opvallende blouse van de River Island. Ik heb hem al een paar maanden terug gekocht. Met het Go back to the zoo concert had ik hem weer eens aan, en toen ik dus voor het concert wat ging drinken met Sofia. Kreeg ik zelfs een compliment van een man die daar werkte. Super lief! In het begin vond ik het wel eng om deze blouse te dragen, omdat hij dus ja nog wel opvalt. Maar nu voel ik me er al veel beter in.

Meters lange sjaal
Mijn meters lange sjaal, naja meters? Nee. Maar lang is hij wel. Daarom kocht ik hem ook, en omdat hij gewoon een leuke herfst kleur had. Deze sjaal heb ik voor 14,99 gekocht bij de Monki. Hij is ook ontzettend warm!Maxi cardigan
Ik wilde er al zo lang een, en een paar weken terug heb ik er toch maar 1 besteld op Boohoo. Ik twijfelde wel over de maten. Of die wel goed zou zijn maar yes. Het was de goede maat, en hij paste. Hij is lekker warm en heeft ook een mooie lengte. Ik deze outfit post kun je het vest zien.

Dit waren dan mijn favoriete kleding items van dit moment. Misschien dat ik over een tijdje wel hele andere favorieten heb. Maar 1 ding weet ik wel, dat deze items wel echt heaven zijn haha.

Q : Heb jij ook een item wat echt een favoriet van jou is?

- liefs, Mariska.