Pagina's

Young woman Tag

10/25/2014

Deze leuke tag kwam ik bij Jiami tegen. Het leek me wel eens leuk om te doen. Eens watcander soort vragen ipv wat is je favoriete kleur. Over het algemeen zijn tags wel leuk om te doen en hopelijk ook om te lezen! Meer zien? Lees dan even mee.
Wat vind je leuk aan opgroeien? Zijn er ook dingen die je minder leuk vind?
Vroeger weet ik nog wel dat ik altijd ouder wilde zijn. Ik denk dat iedereen zich daar wel in kan vinden. Nu denk ik af en toe, kon ik maar ongegeneerd vader en moedertje spelen of de hele dag op de bank kinder programma's kijken. Over het algemeen vind ik deze leeftijd wel goed. Mijn 16 jarige leeftijds jaar was echt top, examen doen, nieuwe school, leuke uitjes. Dit jaar alweer het tweede jaar op het MBO en dan is alles soms wat zwaarder. Ik haal hier wel weer uit dat dit gewoon een periode is waarin je veel leert.

Op welke aspecten/succes in je leven ben jij het meest trots?
Naja na 17 jaar, kan ik nog niet super grote dingen met jullie delen. Maar toch zijn het dingen die me al een beetje gemaakt hebben hoe ik nu ben. Ten eerste denk mijn her examen. Ik ben nog steeds zo blij dat ik het gehaald heb. Ik was op 1 tiende punt gezakt en met hulp van docenten en natuurlijk eigen motivatie heb ik het wel gehaald. Ook denk mijn blog samen met Lonneke. Ik heb best vaak momentjes dat ik denk, yes we doen dit gewoon!

Wat is voor jou ultiem jeugdsentiment?
Tv programma's vooral denk ik. Brum, telletubies. Maar ook K3 en scooby doo haha!

Aan welke modegril heb jij vroeger (helaas) meegedaan?
Crocs, ze zatten goddelijk. Maar ai, fashionable? mwah niet echt hé. Zo zijn er denk nog wel meer trends waar ik onbewust misschien aan mee deed!

Hoe denk jij over het feminisme?
Ik vind dat iedereen wel gewoon gelijk is. Ik Ik vind het wel naar als mannen nog steeds zeggen van ja, jij hoort thuis schoon te maken. Of typische vrouwen dingen te doen. Bah!

Heb jij weleens ervaren dat je anders (positief/negatief) werd behandeld vanwege je geslacht?
Nee, door mijn geslacht niet. Misschien wel eens. Maar het heeft me niet geraakt.

Wat zou je tegen je moeder willen zeggen?
Dankjewel mama, voor jou steun en gesprekken waarbij dat nodig was. Je bent mijn grote voorbeeld en inspiratie. Ik houd van je!

Deze tag ook overnemen? Tuurlijk mag dat!

Liefs, Mariska.