Pagina's

Wat vind jij? #1 - leren broeken

9/03/2014

Welkom bij de nieuwe rubriek "Wat vind jij?"
In "wat vind jij" vertellen wij ons mening in een artikel of video over een bepaald onderwerp. Van trends en lifestyle onderwerpen tot aan een bepaald nieuws item, je kan het zo gek niet bedenken! De bedoeling van deze rubriek is eigenlijk onze mening met jullie delen maar ook dat jullie je mening met ons en andere lezeressen kunnen delen! Jullie kunnen in de reactie altijd verzoekjes voor een nieuwe "Wat vind jij" achterlaten. Lees snel verder!

leather pantsBroek: Esprit - Shirt: Mango - Schoenen: Newlook - Tas: Asos - Zonnebril: Forever21

Leren broeken, vorig jaar was het al een najaarstrend maar ook dit najaar zullen ze weer veel voorbij komen. Op allerlei manieren te combineren maar vaak geeft het toch wel een stoere touch aan een outfit. Ik vind het zeker wel wat hebben maar het ligt er wel aan hoe je het combineert! Zoals de outfit hierboven vind ik het mooi. Het wordt classy gedragen en het staat zeker niet ordinair. Wel vind ik het met een korte top en hoge hakken al snel een tikje te ordinair. Hieronder laat ik een paar manieren zien hoe ik het wel en niet leuk gecombineerd vind. Ben je trouwens meer benieuwd naar wat voor een outfits ik hou? Kijk dan eens bij de rubriek: Als lookbook mijn kledingkast was!

leather pants

Ja, zo vind ik het leuk! Als je het simpel draagt, de rest rustig houdt en er niet te uitdagende dingen op doet vind ik het echt mooi en klassiek staan!Op deze manieren hou ik er dus niet van. Niet teveel erbij, niet te uitdagend en het dierenprintje ben ik ook niet helemaal fan van.

De broek van deze collage kun je trouwens bij esprit kopen! Hier hebben ze trouwens echt heel veel broeken waarbij ze inspelen op verschillende trends van komend seizoen.

Q: Wat vind jij van de leren broek? Schaam je niet om jouw mening te geven! Dat is juist de bedoeling van deze rubriek.

Liefs Lonneke