Pagina's

Maak je eigen telefoon hoesje. - WINACTIE {GESLOTEN}

7/01/2014

Hoi iedereen! Op  http://www.equals-me.com heb ik een hoesje samengesteld voor mijn mobiel.  Je eigen patroon kiezen, de kleuren aanpassen en binnen 2 รก 3 dagen had ik hem al in huis. Een korte review en voor jullie dus een winactie! Waarom? Because you deserve it! Meer weten over deze actie? Lees dan snel mee.Wat een prachtige site trouwens! Mooi, overzichtelijk en modern. Houd ik wel van. Zeker voor een site die dingen verkoopt is het belangrijk dat het te begrijpen valt en dat alles duidelijk is. Want zeg nou eerlijk, dat is toch veel fijner?


Om mijn hoesje samen te stellen kon ik eerst 1 van de 4 patronen kiezen en toen kon ik ook nog de kleuren veranderen. Wat ik persoonlijk best moeilijk vond! Ik bedoel, er zijn zoveel veel verschillende manieren om het mooi te maken. Ondanks dat je zelf je hoesje kunt maken, verkopen ze ook wat standaard hoesjes die hun al hebben gemaakt. Ook heel cool! Een hoesje is tegenwoordig meer dan alleen een handigheid. Het is echt een accessoire geworden!

De kwaliteit van het hoesje is er goed. De kleuren komen misschien iets anders overeen dan op de site maar dat zal je altijd wel een beetje hebben. Hij sluit overigens erg goed aan. Hij zit er goed en stevig omheen.


OM EEN EIGEN HOESJE SAMEN TE STELLEN MOET JE WEL EEN VAN DEZE TELEFOONS HEBBEN.
- Iphone 5(S), Iphone 4(S), Samsung Galaxy S 3, Samsung Galaxy S 4, Iphone 5 C. 


Wat moet je doen om te winnen?
  •  Like de facebook pagina van Equals-me 
  •  Like onze facebook pagina Uniquelifepassion
  •  Volg ons op Bloglovin (zou leuk zijn als je de post liked maar dat is niet verplicht.)
  •  Als jij dus wint en je eigen hoesje kan samenstellen. Hoe ga je dat aanpakken? :) Wees creatief en let us know!

DE WINACTIE LOOPT TOT 8 JULI.


Liefs, van ons.