Pagina's

Review: NARS Albatross Highlighting Blush Powder.

11/29/2013

NARS, een merk die nog niet in mijn make-up stash te bekennen was. Ik had er al vele verhalen, vooral positief gelukkig, over gehoord maar de prijs hield mij toch een beetje tegen. Een goede vriendin van mij was naar New York geweest en wij besloten wat bij te kletsen in een cafétje tot ze een cadeautje voor mij tevoorschijn haalde. Super lief natuurlijk! Het prachtige pakje van Sephora kwam uit haar tas (meh, waarom hebben we hier nou geen Sephora meer) en ik maakte het open en tot mijn grote enthousiasme.. ja hoor, een product van NARS! Naast de bekende Orgasm blush is dit ook een ontzettend populair product: De Albatross Highlighting Blush ! Ik ben verliefd, kijken jullie mee?
Video: Sweater weather TAG.

11/27/2013

Yeah, eindelijk weer is een video! Ze schieten er wel is bij in maar eigenlijk vinden we het gewoon hartstikke leuk. Deze video is van Mariska. Het is de "Sweater Weather" tag. Perfect bij dit herfstige seizoen natuurlijk! De vragen gaan over alles wat met de herfst te maken heeft. Favoriete geuren, favoriete sweater etc. Kijken jullie mee naar de video?


Instagram - Lonneke

11/25/2013

Misschien volgen een aantal van jullie mijn instagram alweer voor een langere tijd en andere misschien ook wel niet. Vorige week konden jullie het artikel lezen van Mariska over haar "vernieuwde" instagram gebruik. Ik raakte hierdoor geïnspireerd en ben zelf ook aan de slag gegaan. Lieve Mariska heeft mijn instagram opgeruimd omdat mijn mobiel het niet pakte en voila! Wil je lezen wat voor een stijl ik in ga slaan?

My daily make-up - Lonneke

11/24/2013

Make-up, in sommige meningen een verschuiling van nature schoonheid, voor mij gewoon een touch up waardoor ik mij net even wat lekkerder en zekerder voel. Ik draag geen bergen make-up maar een beetje kan geen kwaad right? Ik heb een beetje een standaard look die ik tegenwoordig vaak draag. Gewoon omdat die goed draagbaar is en niet te moeilijk te maken is op een vroege en stressvolle (lees alweer verslapen) ochtend. Kijken jullie mee naar mijn Daily make-up?What's in my schoolbag?

11/22/2013

Nu ik 5 dagen in de week naar Utrecht reis heb soms wel 3 verschillende tassen, die ik gebruik voor school. Nou bespreek ik er dit keer 1 omdat ik deze tas de laatste tijd veel gebruikt heb. Meer weten? Kijk dan mee. All i want for christmas! - Lonneke

11/20/2013

All i want for christmas is youuuuu, babe! Ah heerlijk zeg! Het duurt nog eventjes maar ik begin langzaam al helemaal in de stemming te komen. Wat mij betreft halen we de kerstboom morgen, hangen we de lichtjes op en ben ik al hard bezig met meebleren met bekende kerst songs op de radio. Ik hou van kerst, de gezelligheid met je familie is gewoon heerlijk in die tijd van het jaar. Samen met de familie van mijn stiefvader vier ik altijd heel uitgebreid kerst met cadeautjes. Daarom heb ik vandaag voor jullie een wishlist gemaakt, meteen handig voor mijzelf! Het is niet dat ik dit allemaal wil hebben hoor haha, zo hebberig ben ik niet maar gewoon leuk voor lekker veel keuzen, kijken jullie mee?

Instagram.

11/18/2013

Hoi meiden, de meeste weten misschien al dat ik al een hele tijd Instagram gebruik. Ik heb de afgelopen tijd onwijs veel foto’s verwijderd en plaatst nu alleen nog maar foto’s die ik met mijn camera heb gemaakt. De 1300 volgers heb ik inmiddels gehaald! Meer weten? kijk dan snel mee.
Video: Wie of wat ben ik.

11/13/2013

Haha, we hebben zelf erg gelachen om dit leuke spelletje en we wilde het graag met jullie delen. Wie of wat ben ik? De titel zegt het eigenlijk al. We moeten raden wie of wat we zijn, kijken jullie mee?


Liefs Mariska en Lonneke

Dromen over de toekomst - Lonneke

11/10/2013

Dromen, fantaseren, nadenken of misschien al een begin met het nastreven. Ik heb het over dingen die je graag wil bereiken of gedaan hebben in mijn leven. Ik denk dat veel mensen wel voor zichzelf een idee hebben wat ze willen met hun leven, welke kant ze op willen gaan of wat ze nog willen verbeteren. Zo ik natuurlijk ook! Ik ben een echte beelddenker en kan uren fantaseren over wat ik wil en wat er beter kan. Ook meteen een valkuil natuurlijk, te perfectionistisch is ook niet altijd goed maar een klein beetje kan geen kwaad toch? Dat houdt je ook gemotiveerd om te blijven vechten in moeilijkere situaties en zorgt ervoor dat niet alles zo zwaarmoedig wordt. Want hé, fantaseren over die luxe villa met zwembad en privé bioscoop is leuk right? Oké , die doelen ga ik niet stellen die zijn er alleen om van te dromen maar ik stel wel wat realistische doelen en dromen voor mijzelf voor de toekomst. Ik wil ze graag met jullie delen aan de hand van de welbekende tumblr plaatjes. Kijken jullie mee?

ootd : My second city Utrecht.

11/08/2013

Hoi meiden, vorige week konden jullie de outfit van Lonneke zien ze droeg op de meeting. Vandaag kunnen jullie die van mij zien. Meer weten? Kijk dan snel mee. Video: Irritaties!

11/06/2013

Vandaag weer een video voor jullie! Deze keer een irritatie video. Wat vinden wij nog echt irritant?
Het was nog best moeilijk om te bedenken maar als je eenmaal bezig bent kom je steeds meer kleine dingetjes tegen. Het is niet een video om te zeuren maar gewoon voor de fun! Sorry voor de trainingsbroek BTW. We dachten dat 'ie niet in beeld stond maar helaas, verkeerd gekeken haha!

Q: Wat vinden jullie nou echt irritant?

Liefs Mariska en Lonneke

Mijn 3 favoriete foodblogs + recepten!

11/04/2013


Er zijn inmiddels belachelijk veel fashion- en beauty blogs maar ook de foodblogs komen steeds meer in de picture! Prachtige foto's van leuke recepten, gezonde recepten maar stiekem ook wat ongezonde en lekkere recepten en tips. Ik vind het heerlijk om door de eye candy plaatjes heen te scrollen en dingen uit te proberen. Daarom deel ik vandaag wat favoriete foodblogs met recepten die jullie misschien ook wel leuk vinden! Kijken jullie mee? 

Mijn huidverzorging. - Mariska.

11/03/2013

Hoi meiden, vandaag een artikel over hoe mijn huid verzorg. Vorig week was mijn huid een ramp en is nu al een beetje aan het bijkomen. Mijn huid was namelijk ontzettend onrustig door een bepaald product wat ik maar een week gebruikt heb. Meer weten? Kijk dan snel mee.


OOTD: Oh lovely Utrecht - Lonneke

11/01/2013

Zoals jullie in het artikel van de bloggers meeting konden lezen waren we in het o zo mooie Utrecht. Ik ben echt verliefd op deze stad! Mariska studeert er zelfs en ik om er gewoon graag om ja, te winkelen en te genieten haha! de grachtjes, de sfeer, het is gewoon ontzettend gezellig. Natuurlijk hebben we wat outfit foto's geschoten! Vandaag mijn outfit voor jullie. Lekker casual en comfy, i like! Kijken jullie mee?