Pagina's

Shoplog Utrecht. - Mariska.

8/28/2013


Hoi meiden, gister ben ik met de trein met mijn moeder naar Utrecht geweest. We moesten dingen regelen voor het reizen straks als ik elke dag daar heen moet voor school. Natuurlijk nog even de stad in. Ik had niet veel nodig maar heb toch wat dingen gekocht. Benieuwd wat ik heb gekocht? Kijk dan even mee :) 

Over een weekje gaan we weer knallen!

8/27/2013

Jullie zullen wel merken dat we wat minder actief zijn, dat klopt helemaal!
Door de vakantie hebben we beide weinig tijd om artikels te schrijven en vooral het werk eromheen zoals foto's maken/filmen. We werken allebei en willen toch ook nog genieten van ons vrije tijd natuurlijk! Natuurlijk valt bloggen ook onder leuk vermaak want hé, we just love it! Maar we willen geen artikelen meer posten die even snel afgerafeld zijn, alleen nog maar van echt goede kwaliteit. We hebben vanmiddag (gisteren als jullie dit zien) contact gehad en hebben een planning gemaakt van 4 weken waarin elke dag een artikel om 7:00 online komt. Deze planning gaat 2 september in, de dag dat wij ook allebei weer naar school moeten. We gaan dit lekker ook na die 4 weken volhouden en we hebben weer helemaal zin om te gaan knallen! Er komen een hoop leuke artikelen aan en we gaan ons best doen jullie het helemaal naar jullie wens te maken. Heb je nog suggesties voor artikelen/filmpjes, laat het dan vooral weten!

don't forget to smile

Hopelijk begrijpen jullie het! Misschien komt er nog wel eens een artikel online maar vanaf 2 september gaan we weer fulltime knallen, hopelijk zien we jullie dan weer terug op uniquelifepassion! 

Dikke knuffel van ons


Uniquelifepassion alweer een halfjaar!

8/25/2013

Wat gaat de tijd toch ontzettend hard. Het ene moment zit je te balen dat het bloggen niet meer gaat in je eentje, het andere moment ben je plannen aan het maken en voordat je het weet is er alweer een halfjaar voorbij! Een halfjaar waarin onze blog uniquelifepassion al veel heeft meegemaakt en we hopen dat er natuurlijk nog veel meer leuke dingen op ons te wachten staan. Because we just love it! We hebben vandaag even een overzichtje gemaakt wat onze blog in dit halve jaartje bereikt heeft, kijken jullie mee?

Cadeautip: Theedoos als verpakking?

8/21/2013

Vandaag heb ik voor jullie een simpele maar leuke cadeautip. Hebben jullie ook wel is dat je wel een ideetje hebt wat je wilt geven aan iemand maar dat je het een beetje kaal vind om het zo in te pakken en klaar? Daarvoor heb ik iets leuks bedacht en eigenlijk gewoon puur toeval dat ik er tegen aan liep. Kijken jullie mee naar mijn simpele ideetje?Review: Catrice Matt-erial Girl 270

8/19/2013

Beauty
Vandaag heb voor jullie een review van een catrice collectie uit het vernieuwde vaste assortiment. Eens in de zoveel tijd veranderd catrice een heleboel producten in andere producten en dat is als beauty liefhebber natuurlijk een feestje. Gewoon even kijken of er wat bijzit en ja hoor, deze lipstick viel mij meteen op! Waarom? Dat kan je verder lezen! 

Update en OOTD - Mariska.

8/14/2013

Lifestyle + Fashion.

Hoi meiden , sorry als allereerst dat we zo weinig posten. Dat komt omdat het vakantie is en we vooral ons eigen dingen doen. Misschien denken sommige daar anders over, zo van de tijd van het bloggen en video's opnemen. Maar zelf genieten we nu even van onze vrije tijd. Als school weer voor ons begint dan gaan we elke dag weer posten! Maar voor vandaag heb ik een update en een kleine OOTD voor jullie. Willen jullie meer zien en lezen? Kijk dan snel mee.
Shoplog / Leiden , Gouda , Kos en Action.

8/10/2013

Video.Hoi meiden , vandaag heb ik weer een nieuwe video voor jullie. Hij is een beetje ongeknipt en zijn aardig wat stiltes in maarja het is niet anders hihi. Verder ben ik heel blij met de artikelen die ik heb gekocht. :)

Liefs , Mariska.

Vakantie Kos - Mariska.

8/09/2013

Lifestyle.

Hoi meiden , vandaag een artikel over mijn vakantie in Kos! Vooral wat foto's met een kleine omschrijving van de foto zelf. Meer weten hoe mijn vakantie daar was? Lees dan snel verder.


Inspiratie: Arm candy!

8/08/2013

Inspiratie

Vandaag weer een inspiratiepost en deze keer in het thema : Arm candy!
Instagram, tumblr en een heleboel andere fashion sites staan vol met de mooiste combinaties.
Stoer met chique gecombineerd of juist verschillende kleuren bij elkaar. Zoveel verschillende mogelijkheden voor een echt feestje om je arm, het staat altijd super leuk! Ik heb vandaag voor jullie wat leuke combinaties opgezocht, be inspired!

Bronnen: Weheartit

Our Unique Life Photo's - Mariska.

8/06/2013

Fotografie

Our unique life photo's. Dit zul je elke week op onze blog zien verschijnen. De ene week is Lonneke aan de beurt met 2 foto's en de andere week Mariska weer. We laten in deze "our unique life photo's " foto's zien die we de afgelopen tijd op Instagram hebben gepost. Of gewoon hebben gemaakt. Het laat ons leven in foto's een beetje zien. Wil jij weten wat ik de afgelopen 2 weken heb gedaan? Kijk dan snel mee!
Swatch: OPI Polka.com

8/05/2013

Beauty

Maandag betekent beauty en wat past daar nou beter bij als een mooie nagellak van OPI.
Het merk opzich zullen de beauty liefhebbers onder ons wel kennen. Het is een wat duurder nagellak merk (gemiddeld 14,95 p.s.) maar de kwaliteit is over het algemeen erg goed. Toen ik dit glinsterende pareltje in de schappen zag liggen was ik zo benieuwd dat ik hem heb meegenomen, it's mine! Kijken jullie mee naar de swatches en mijn mening?


Horoscoop, Hoe gelovig ben jij? - Mariska.

8/04/2013

Lifestyle.

Hoi meiden , vandaag heb ik weer een nieuw artikel voor jullie. Dit keer over horoscopen. En dan vooral degene op https://www.elle.nl/horoscoop . Dus wil je meer weten? Kijk dan vooral even mee!Blind make-up challenge #2

8/03/2013

Video

Zoals beloofd het tweede deel van de blind make-up challenge!
In dit deel maakt Lonneke Mariska op met een blinddoek. Het zorgde weer voor veel grappige momenten. Kijken jullie mee naar de video?