Pagina's

Music of the moment #2. - Mariska.

6/30/2013

Lifestyle

Hoi meiden, in dit artikel heb ik een aantal liedjes die ik de afgelopen tijd vaak heb geluisterd. Dit is alweer de 2e keer dat ik zo'n artikel maak en hopelijk vinden jullie het leuk. Ben jij benieuwd welke liedjes het zijn? Kijk dan snel mee.
Video : London Shoplog + Extra . Met o.a. Forever 21 , Primark en New Look .

6/29/2013

Video

Hoi meiden , zoals de meeste misschien weten ben ik vorig weekend in London geweest natuurlijk heb ik daar dingen gekocht en dat laat ik jullie in deze video zien. Het is misschien niet onwijs veel maar ik had echt maar 1 dag om te shoppen dus vandaar. Wil je weten wat ik heb gekocht? Kijk dan snel mee!


Geslaagd! , - Update Mariska. #2

6/28/2013

Update Mariska

Ja! Ik heb het gehaald! Mijn her examen heb ik dus zo goed gemaakt dat ik woensdag ochtend om 10 over half 9 te horen kreeg dat ik geslaagd was. Ik moest voor mijn engels her examen een 5,9 halen en haalde een 6,4. Alleen dat al ben ik gewoon apen trots op. Ik heb iets bereikt waar ik na het slechte nieuws dat ik op 1 tiende her moest doen nooit aan had kunnen denken. Maar ik heb het toch geflikt!

Ik was echt mezelf kwijt geraakt na het nieuws dat ik dus her moest doen. De dag na de uitslag moest ik met mijn ouders naar school komen om dus het vervolg traject te bespreken. De planning was al snel gemaakt en moest die zelfde middag al aan de slag. Ik moest her examen Engels gaan doen, en had nog 4 dagen te tijd om mij helemaal klaar te maken. Die donderdag ben ik dus voor 2,5 uur naar school gekomen om teksten te oefenen. Op vrijdag middag deed ik dat ook. Zaterdag ochtend stond om 8 uur de docente voor de deur om met mij naar de sportschool te gaan en 1 uur te spinnen. Dit gebeurt nooit hoor, maar omdat ik dus zo emotioneel in de knoop zat moesten mijn frustraties er echt uit van haar. Het heeft ook echt geholpen en begon meer vertrouwen in maandag te krijgen. Stap voor stap ging het gewoon steeds beter. En begon ik positief tegen het her examen aan te kijken.

Zondag avond heb ik nog 1 laatste examen gemaakt en heeft de docente nog gecheckt of ik er klaar voor was. Maandag ochtend heb ik nog een rondje van 6km geskate en ben ik rond 10 voor 1 op de fiets gestapt om naar school te gaan. Zenuwachtig was ik niet echt maar toen ik het kamertje binnen kwam waar ik ging zitten waren en toch wel wat traantjes van spanning. Oh en trouwens het was niet zomaar een kamertje het was de kamer van de directeur ik heb aan zijn bureau mijn examen gemaakt. TOF!!!!

1,5 week heb ik gewacht tot de uitslag. Gelukkig ben ik nog naar London geweest voor wat afleiding want thuis had ik het anders niet uitgehouden. Ik werd om 8 uur gebeld zeiden ze. Ik pakte een stoel en zette die voor het kastje waar de telefoon op staat. En maar wachten hé. Het was half 9 en ik was nog niet gebeld. Op dat moment ga je weer twijfelen aan alles maar gelukkig was dat niet nodig want om 10 over half 9 werd ik gebeld dat ik het gehaald had. En ja toen mocht ook ik , lekker schreeuwen en brullen en lachen etc.


De uitreiking was op die zelfde dag in de avond. Het was super en ook ik werd goed in het zonnetje gezet. Zo werd in de speech van de directeur gezegd dat ik er echt zo ontzettend hard voor geknokt heb en het verdient heb. De bureaustoel van de directeur werd er bij gehaald waar ik dus 2 uur op doorgebracht had met het maken van mijn herexamen. Ik moest van hem de rest van de avond op die stoel blijven zitten en dat vond ik een ontzettend mooi gebaar!


Ik ben ontzettend blij en kan met een brede glimlach op mijn gezicht zeggen dat ik 2 september gewoon aan mijn vervolgopleiding begin aan het Grafisch Lyceum in Utrecht! :D

Heel veel liefs , Mariska.

Inspiratie: Bralets

6/27/2013

Inspiratie

Hoi meiden! ik had gisteren stiekem al in de wishlist post verklapt waar  deze inspiratie post over gaat. Er stond een Bralet op mijn wishlist. Maar wat is het nou precies? Een bralet is een soort BH (BRAlet) maar dan met een soort verlengt topje eraan. Sommige vinden het te sexy en ik weet niet of ik het meteen aan zou durven maar toch vind ik het heel gaaf te combineren. Veel mensen, waaronder ik, vinden het vaak ook moeilijk te combineren vandaar deze inspiratie post, enjoy!

Wishlist: Boohoo.com

6/26/2013


Fashion

Woensdag betekent weer.. fashion dag! Vandaag heb ik een wishlist voor jullie want ja, richting deze zomermaanden met het o zo mooi weer * kuch * , heb ik altijd onwijs veel zin om een nieuwe garderobe in te slaan. "Boohoo.com" Jullie kennen vast de reclame wel die tegenwoordig vaak op de televisie voorbij komt. De webshop wordt steeds bekender en niet voor niets, ze hebben echt super leuke items! De verzendkosten naar Europa zijn gratis (ja, GRATIS!) en het is ook nog is heel betaalbaar.
Kijken jullie mee naar mijn vrolijke uitgebreide wishlist?

Our Unique Life Photo's - Mariska

6/25/2013

Fotografie

Our unique life photo's. Dit zul je elke week op onze blog zien verschijnen. De ene week is Lonneke aan de beurt met 2 weken foto's en de andere week Mariska weer. We laten in deze "our unique life photo's " foto's zien die we de afgelopen tijd op Instagram hebben gepost. Of gewoon hebben gemaakt. Het laat ons leven in foto's een beetje zien. Wil jij weten wat ik de afgelopen 2 weken heb gedaan? Kijk dan snel mee!Spam je blog #1

6/24/2013

Hoi meiden!
Normaal hebben we liever niet dat er linkjes in de reactie's worden gezet.
Dit is op een onprofessionele manier reclame maken voor je blog en het is gewoon niet helemaal gepast.
Daarom hebben we vandaag een artikel dat het gewoon even lekker mag! Op je saaie maandag middag (oeps.. eigenlijk moest je toch leren?) kan je hier lekker even je blog promoten. Waar gaat je blog over, wat is er zo speciaal aan en loopt er misschien nog een leuke winactie die we allemaal echt niet mogen missen?
Laat het hieronder allemaal achter en kijk lekker op de blogs van de andere meiden.


Have a nice day!

Make-up Stash || Lonneke

6/22/2013

Video

Vandaag voor jullie mijn veel aangevraagde make-up stash. Verwacht geen mega grote ala Macbarbieo7 stash maar gewoon een geordende bescheiden stash. Veel plezier met kijken en vergeet niet te abonneren!

 

Liefs Lonneke

Update - Lonneke

6/21/2013

Lifestyle

Hoi lieve allemaal,
Vandaag een keer een update voor jullie van mij. Gewoon omdat ik daar simpelweg zin in heb.
Ik vertel jullie even wat ik de laatste paar weken gedaan heb en gewoon even gezellig kletsen.
Soms hoeft niet iets altijd nut te hebben maar is het lekker om even te schrijven. Hopelijk vinden jullie deze update leuk! Lees snel verder.

Inspiratie : Flowers.

6/20/2013

Inspiratie.

Hoi meiden , vandaag weer een nieuw inspiratie artikel voor jullie. En dit keer het onderwerp "Flowers" oftewel, bloemen. Bloemen maken mij vrolijk! De kleuren en sommige ruiken ook nog eens lekker. Ben je benieuwd naar het hele artikel? Kijk dan snel mee.
So famous as : Miley Cyrus. #1

6/19/2013

Fashion

Hoi meiden! Sommige mensen vinden der tof en sommige echt afschuwelijk. Ik vind der tof! Tuurlijk met lang haar vond ik er echt super mooi! En dat vond ik er ook beter staat dan het korte haar wat ze nu heeft. Maar ja, der muziek vind ik gewoon leuk. Miley heeft ook een eigen kleding style en daar laat ik jullie dit artikel lekker wat foto's van zien. Veel plezier!
Our unique life photo's - Lonneke

6/18/2013

Fotografie

Our unique life photo's. Dit zul je elke week op onze blog zien verschijnen. De ene week is Lonneke aan de beurt met 2 weken foto's en de andere week Mariska weer. We laten in deze "our unique life photo's " foto's zien die we de afgelopen tijd op Instagram hebben gepost. Of gewoon hebben gemaakt. Het laat ons leven in foto's een beetje zien. Wil jij weten wat ik de afgelopen 2 weken heb gedaan? Kijk dan snel mee!


Recept: Rainbow Cake!

6/16/2013

Lifestyle


Een vriendin van mij Natasha heeft laatst onwijs leuke Rainbow cake gemaakt.
Ik vroeg of ze foto's ervan wilde maken voor onze blog en zo gezegd zo gedaan, wat is het leuk en lekker geworden! Kijken jullie mee naar het recept?
 

Video: Birthday Presents!

6/15/2013

Video

Vandaag een video voor jullie want het is zaterdag! Afgelopen weekend is er een surprise party voor mijn 16e verjaardag georganiseerd en ik bedacht mij dat het wel leuk was om de cadeautjes te laten zien. Bij deze mijn Birthday Present video! Af en toe is het niet helemaal goed zichtbaar maar hopelijk vonden jullie het toch leuk.Liefs Lonneke

Update : Geslaagd? #2

6/14/2013

Hoi meiden ,
Jullie zullen het je misschien wel afvragen , is Mariska geslaagd of niet? Laat ik maar voor af aan beginnen. 8 uur ging ik mijn bed gister uit om nog even de post te maken voor die dag en daarna heb ik mijn laatste stuk kranten gelopen. Rond kwart over 9 gingen ik en mijn moeder even naar de stad om te tijd te doden. Want wachten in spanning tot 2 uur? Nee. We gingen rond kwart over 11 weer naar huis en heb ik thuis wat gegeten en gewacht. 10 voor 2 werd er gebeld. Wat sowieso al 10 minuten voor tijd was. De gedachte er achter was als je gebeld werd door de mentor je geslaagd was en al werd je gebeld door de directeur was je gezakt of moest je her doen. Nou te telefoon ging mijn moeder stond in de aanslag met de Ipad om het te filmen en ik nam de telefoon op. "Met Mariska van der Haven." Hallo Mariska met meneer Hol ( DE DIRECTEUR) Ik heb slecht nieuws voor je je bent gezakt. HUH MOET IK VOLGENDJAAR WEER OVER DOEN? Nee je mag her examen doen. Ik had het al niet meer een de tranen stoomde over mijn wangen. Ik gaf de telefoon aan mijn moeder en zij maakte het gesprek verder af.
Wat bleek nu , ik ben gezakt op 1 tiende punt. 1 tiende punt op Engels, 2 tiende punt op Biologie en 2 tiende punt op Wiskunde. Al had ik bij een van deze 3 vakken de punten er bij liep ik nu met een glimlach op mijn gezicht en was er niets aan de hand.

Ik ben er nog steeds kapot van gister middag was zeker een emotionele dag. Mijn klas kwam hun cijferlijsten ophalen terwijl ik al bezig was op school met het leren en oefenen voor mijn her examen. Engels. Gelukkig steunde ze me allemaal heel erg. Ik heb ook zeker onwijs veel berichten gehad, dat doet me echt onwijs goed.

De normering is dit jaar ook erg streng geweest en dat heeft het hem bij mij dus vooral gedaan. Voor leerlingen met faalangst is dit geen pretje. Hoi that's me.

Zoals ik al zei, ik heb dus voor Engels gekozen om die dus nog een keer te gaan maken. Maandag half 2 mag ik het gaan bewijzen. De planning staat op papier en de docenten zijn allemaal bereid om mij er door heen te slepen. Nu ga ik er zelf ook nog even in geloven ( niet hopen want dat is te onzeker )  en dan gaan we er voor!

Iedereen die geslaagd is gefeliciteerd!

Liefs, Mariska

 

Inspiratie: Lookbook #1

6/13/2013

Inspiratie

Hoi meiden! Vandaag is het donderdag en dat betekent dus weer, inspiratie!
Vandaag heb ik een lookbook inspiratie artikel voor jullie. Gewoon omdat ik lookbook heel inspirerend vind en zelf ook altijd het leuk vind om te zien wat andere mensen ene gave stijl vinden.
Ik heb allemaal vrolijke lente/zomer outfits gekozen. Kom maar op met het mooie weer!


Ik ben echt helemaal fan van deze outfit! Dit zou ik zelf zo aantrekken. Het stoere spijker hesje in combinatie met het schattige crème jurkje, yeah geweldig!

Mijn 3 favo's. - Mariska

6/12/2013

Fashion

Hoi meiden , vandaag heb ik weer een fashion post voor jullie. Ik laat mijn 3 favo kleding sets aan jullie zien. Niet van altijd , maar van afgelopen tijd. Die ik heb gedragen toen het weer aangenaam was. Ben jij ook benieuwd? Kijk dan snel mee.

 

Our Unique Life Photo's - Mariska.

6/11/2013

Fotografie

Our unique life photo's. Dit zul je elke week op onze blog zien verschijnen. De ene week is Lonneke aan de beurt met 2 weken foto's en de andere week Mariska weer. We laten in deze "our unique life photo's " foto's zien die we de afgelopen tijd op Instagram hebben gepost. Of gewoon hebben gemaakt. Het laat ons leven in foto's een beetje zien. Wil jij weten wat ik de afgelopen 2 weken heb gedaan? Kijk dan snel mee!


"Durf ik dat wel?" #2

6/09/2013

"Durf ik dat wel" zo heet deze rubriek. Iets wat wij persoonlijk onwijs tof vinden maar het niet zo snel durven aan te doen/ te dragen. Denk bijvoorbeeld aan bepaalde make up trends, haarstijlen of fashion items.  Ben jij er benieuwd naar? Lees dan mee :)


Video : Mijn 3 favo Youtubers en Bloggers.

6/08/2013

Video

Vandaag heb ik weer een nieuwe video voor jullie. In deze video vertel ik namelijk mijn 3 favo youtubers en mijn 3 favo bloggers. Sorry voor mijn vermoeide gezicht en misschien wat rode ogen. Maar na en paar uurtjes werken en mn hooikoorts, Whoops. Maar veel plezier met kijken!


* Ja prachtig miniatuur van de video.

Liefs , Mariska.

Nieuwe liefde: 50 MM lens.

6/07/2013

Fotografie

Maandag 3 juni was ik jarig en ik had niet verwacht nog een cadeautje te krijgen.
Ik had immers een tijdje geleden voor mijn verjaardag alvast een deel van mijn huidige camera gekregen. Toch werd ik vrolijk wakker gezongen met een pakje en wat zat daar in.. Juist een 50 MM F/1.8 II lens, woehoe! Ik heb nog niet veel tijd gehad om ermee aan de slag te gaan maar ik ben het natuurlijk wel van plan. In mijn foto's en video's zullen jullie op onze blog zeker kwaliteit verschil merken, fijne bijzaak natuurlijk! Ik wil mij ook wat gaan richten op portretfotografie omdat deze lens daar het geschikt voor is. Ondanks dat ik nog niet veel tijd gehad heb, heb ik toch wat foto's in de tuin genomen en ik moet zegen, i'm in love! De scherptediepte , het bokeh effect en de kwaliteit is zo mooi vergeleken bij de standaard Kit-lens. Kijken jullie mee?

Bron: Flickr.com (Bewerking zelf gedaan)

Inspiratie - Tekeningen.

6/06/2013

Inspiratie.

Hoi meiden, Vandaag heb ik weer een nieuwe post voor jullie. Een inspiratie post. Met dit keer het onderwerp, tekeningen. Zelf teken ik heel graag! Het is toch weer een goede bezigheid en je maakt er altijd je eigen werk van. En als het eenmaal af is ben ik er altijd wel tevreden mee. Kijken jullie ook mee? :) 
OOTD: Simply Sweet (videovorm)

6/05/2013

Fashion

Vandaag heb ik weer eens een Outfit of the Day voor jullie. Ik bedacht mij dat het misschien ook wel is leuk is in video vorm. Ik weet natuurlijk niet wat jullie leuker/prettiger vinden dus laat het mij vooral weten! Dit is mijn Simply Sweet outfit, klik verder om de video te bekijken!

Tag: My best things

6/04/2013

Lifestyle

Ik was wat aan het rond kijken voor een leuke originele tag en toen kwam ik op de blog van Esmay tegen.
Daar zag ik de "my best things" tag tegen en ik kende deze nog helemaal niet! Weinig mensen hebben hem ook gedaan en hij is eigenlijk hartstikke leuk! In deze tag komen al mijn "beste" naar voren. Mijn beste eten, beste beautytip en ga zo maar door. Kijken jullie mee?It's my 16th Birthday! - Lonneke

6/03/2013

Lifestyle

Er is er één jarig Hoera, Hoera, dat kun je wel zien dat ben IK!
Eindelijk is het zover. Ik loop hier alweer 16 jaar als de vrolijke Lonneke Noordeloos over deze aardbol.
16 jaar waarin veel gebeurt is en ik ook heel dankbaar ben dat ik hier mag zijn!
Vandaag ga ik vooral genieten en blij zijn want hé? Ik ben wel GEWOON 16!

Prachtige creatie hè! Ahum.

Favo Food!

6/02/2013

Lifestyle

Hoi meiden , vandaag weer een nieuwe post voor jullie. In deze post laat ik namelijk zien welk eten ik nou super lekker vind. Ik vertel daar over in verschillende categorieën. Wil je meer weten? Kijk dan mee. :)Unique life questions #1

6/01/2013

Hoi meiden!

We hebben al een tijdje geleden een oproepje gedaan voor een Q&A en vandaag komt dan eindelijk de video online! Bedankt voor alle leuke vragen. Heb je nog meer vragen? Stel ze dan gerust hieronder in de comments.
Liefs Lonneke en Mariska