Pagina's

Our unique life photo's. - Lonneke

4/30/2013

Fotografie.

 Our unique life photo's. Dit zul je elke week op onze blog zien verschijnen. De ene week is Lonneke aan de beurt met 2 weken foto's en de andere week Mariska weer. We laten in deze "our unique life photo's " foto's zien die we de afgelopen tijd op Instagram hebben gepost. Of gewoon hebben gemaakt. Het laat ons leven in foto's een beetje zien. Wil jij weten wat ik de afgelopen 2 weken heb gedaan? Kijk dan snel mee!


Wishlist: Beauty/make up!

4/29/2013

Beauty

Iedereen heeft zo'n zijn wensen. Een nieuwe auto, een nieuwe camera of misschien wel iets heel anders?
Ik heb op het moment heel wat beauty/make up wensen die ik graag bij mij stash zou willen toevoegen. Tja, eigenlijk heb je nooit genoeg hè, haha! Het is ook gewoon heerlijk om vrolijk thuis te komen met al die prachtige en heerijke nieuwe producten, love it! Lees snel verder voor mijn wishlist.


Make-up Stash || Mariska.

4/28/2013

Video

Vandaag weer een nieuwe video voor jullie , hij is een dag later dan normaal. Maar dat kwam omdat het met de tijd niet echt lukte. Maar als nog hier de video. In deze video laat ik namelijk mijn stash zien. Ben jij benieuwd? Kijk dan snel mee!


Jij bent het waard!

4/27/2013

Lifestyle

Houden van mensen, dingen, momenten of andere gebeurtenissen, dit is iets wat je vaak om je heen hoort en wat ik ook wel eens uit mijn eigen mond hoor komen. "ik hou van jou" ,  "ik hou van de zomer" en ga zo maar even door. Toch ben ik van mening dat je pas echt van de dingen in het leven kan houden als je houdt van één belangrijk ding, het aller belangrijkste in jouw hele leventje. Hou van jezelf. Voor veel mensen, vooral in de puberteit is dit een moeilijk aspect waar ik toch even aandacht aan wil besteden.


Nieuw: Stylefruits.nl + goodies!

4/26/2013

Lifestyle

Kennen jullie de nieuwe website Stylefruits.nl al? Een site die Mode en sociaal media op een super leuke manier combineert! Je kan er boordevol inspiratie opdoen door je eigen outfits samen te stellen, outfits van andere te bekijken, je outfits te laten beoordelen of zelf mee te doen aan discussies en contests.  Misschien verover jij wel een plekje in de spotlight! Er zijn een heleboel websites aan Stylefruits gelinkt waardoor het combineren lekker lang door kan gaan. Met één druk op de knop kan je meteen het item bestellen die je tegen bent gekomen, super leuk!

Our unique life photo's - Mariska.

4/25/2013


Fotografie

Our unique life photo's. Dit zul je elke week op onze blog zien verschijnen. De ene week is Lonneke aan de beurt met 2 weken foto's en de andere week Mariska weer. We laten in deze "our unique life photo's " foto's zien die we de afgelopen tijd op Instagram hebben gepost. Of gewoon hebben gemaakt. Het laat ons leven in foto's een beetje zien. Wil jij weten wat ik de afgelopen 2 weken heb gedaan? Kijk dan snel mee!

"Durf ik dat wel?" #1

4/24/2013

Fashion

Jaja , we hebben weer wat nieuws bedacht voor jullie. "Durf ik dat wel" zo heet deze rubriek. Iets wat wij persoonlijk onwijs tof vinden maar het niet durven aan te doen/ te dragen.. Denk bijvoorbeeld aan bepaalde make up trends, Dr. Martens of dip dye etc. En dit keer behandel ik iets op het gebied op fashion. Ben jij er benieuwd naar? Lees dan mee :)


Ik hou van "detail" fotografie.

4/23/2013

Fotografie

Even een ander artikel als de standaard Unique life Photo's op dinsdag. Vanwege problemen met Mariska haar ipod kreeg ze de foto's niet op haar laptop. Dit artikel zal nu donderdag verschijnen.

Ik heb nu alweer 3 maandjes mijn geliefde camera, de canon Eos 550D. In die korte periode heb ik hem vaak gepakt om gewoon lekker uit te proberen. Diafragma, Iso-waarde, Sluitertijd  in het begin klonk het erg ingewikkeld maar oefening baart zeker weten kunst. Ik heb ontdekt dat ik vooral detail fotografie op het moment erg leuk vind. Ik bedoel niet persé macro, want ik heb hier geen goede lens voor maar gewoon producten/eten/natuur en andere objecten van dichtbij. Het is altijd leuk om te spelen met de MF (Manual Focus) stand op de camera wat zorgt voor een mooie scherptediepte. Je kan hier zelf kiezen waar je hem op scherp stelt in tegenstelling tot de AF( Auto focus) stand. Ik ga jullie vandaag wat "detail foto's" die ik gemaakt heb laten zien.NOTD : Sparkly Blue.

4/22/2013

NOTD

Hoi meiden, vandaag heb ik een NOTD ( Nails of the day ) voor jullie. Ik dacht misschien toch even leuk om zo in een artikel te zetten en misschien dat jullie door deze notd wel denken, hey leuk! Ik ga mijn nagels maar eens even lakken hihi. Meer lezen ? Kijk dan snel mee.


Film tip. { Cyberbully.}

4/21/2013

Lifestyle

Vandaag heb ik een echte film tip voor jullie, laats zag ik een foto voorbij komen op instagram van de film "Cyberbully" je kon de film gewoon op youtube zien. Daar wou ik natuurlijk ook even gebruik van maken. Heb de naam opgeslagen in een notitie op mijn ipod en heb hem een paar dagen later gekeken.
Benieuwd naar de film? Kijk mee!100 Facts About Me. - Lonneke.

4/20/2013

Video

Vandaag weer een video voor jullie en in deze video heeft Lonneke de 100 fact about me. Dat houd in dat ze 100 feiten over zichzelf verteld. Benieuwd naar de video? kijk dan verder.


Before i Die.

4/19/2013

Lifestyle.

In dit artikel laat ik jullie zien wat ik echt nog allemaal gedaan wil hebben voordat het zo gezegd voorbij is. Ik laat jullie 5 dingen zien die ik dus sowieso nog gedaan wil hebben. Wil jij weten wat? Lees dan snel mee.


Inspiratie: Make-up stashes

4/18/2013

Inspiratie

Make-up stashes, ik kan er uren lang weg bij kwijlen. Op de mooiste manieren opgeborgen, bakken vol met alleen nog maar oogschaduws en de duurste merken die voorbij komen.
Maar ook van de kleine mooie stashes kan ik heel erg genieten.
Ik heb een ikea kastje waarin ik alles opberg (misschien keer een stash video?) en ik zit altijd een beetje met het probleem hoe je het er nou echt mooi in kan opbergen. Deze inspiratie kan hier wat bij helpen.

3 keer leuke samengestelde lente outfits!

4/17/2013

Fashion
Hoi meiden!
Ik heb rond deze tijd altijd weer een beetje de shop kriebels.
Alle sombere kleuren kunnen we uit de kast halen en lekker opfleuren met wat gave gekleurde items.
Neon, mint allemaal verschillende tinten waar ik heel erg van hou!
Ik ben de webshops een beetje gaan afstruinen en heb wat leuke outfits voor jullie samengesteld.
Van stoer tot schattig, er komt voor iedereen wat voorbij. Benieuwd? Lees dan verder.


Our unique life photo's. - Lonneke

4/16/2013

Our unique life photo's. Dit zul je elke week op onze blog zien verschijnen. De ene week is Lonneke aan de beurt met 2 weken foto's en de andere week Mariska weer. We laten in deze "our unique life photo's " foto's zien die we de afgelopen tijd op Instagram hebben gepost. Of gewoon hebben gemaakt. Het laat ons leven in foto's een beetje zien. Wil jij weten wat ik de afgelopen 2 weken heb gedaan? Kijk dan snel mee!

Update - Mariska.

4/15/2013

Update Mariska

Hoi meiden,
Vandaag heb ik als extra artikel even een update voor jullie. Vorige week heb ik namelijk mijn tentamenweek gehad. De laatste "echte" toetsweek in het examenjaar. Van te voren had ik een planning gemaakt met welke vakken ik op welke dag moest leren. Daar heb ik me elke keer gewoon aan gehouden en dat heeft goed resultaat gehad. Ik heb cijfers gehaald op het niveau wat ik verwacht had. Ook voor wiskunde wat ik de vorige tentamens heel slecht gemaakt had staat nu een goede voldoende. Nog nooit zo opgelucht geweest. Want het is best moeilijk al heb je de vorige 2 tentamens slecht gemaakt de derde nog met volle vertrouwen te maken. Maar nu is dat een opluchting en voelt het al een stuk fijner om het examen in te gaan.


The mixed review #1

Review

Hey meiden!
Vandaag heb ik weer een leuk artikel voor jullie gemaakt. Ik heb 5 kleine reviews voor jullie. Echt 5 producten waar ik onwijs tevreden over ben. En die ik jullie zeker aanraad. Wil jij weten welke producten? En wat mijn mening over deze producten is? Kijk dan snel mee.


10 tips tegen verveling.

4/14/2013

Lifestyle

Verveling, ik denk dat we allemaal wel eens momenten hebben dat we totaal niet weten wat je kan doen. Lekker binnen blijven of toch maar even naar buiten? Film kijken of toch dat ene boek eens uit lezen? In dit artikel heb ik 10 dingen die je kunt doen als je je verveelt. Lees je ook mee? 
Video: Koken #1 pannekoeken.

4/13/2013

Video

Het is zaterdag en dat betekent, Video timeeee! We hebben vandaag een kook video voor jullie.
Hij is heel simpel maar we hadden er gewoon zoveel lol in, dat we hem toch online moesten zetten!
We maken pannekoeken en ze waren heerlijk. Benieuwd naar ons filmpje, lees dan verder!TAG : I love spring

4/12/2013

TAG

Vandaag een artikel voor jullie, om toch nog meer in de stemming van de lente te komen. HET IS LENTE! En in dit artikel dus allemaal leuke vraagjes over de lente. Lees je ook mee?
Sorry voor de veel tags de laatste tijd! We zagen zoveel leuk om te doen. Binnenkort komen er meer andere lifestyle artikelen.
Inspiratie: Bedrooms

4/11/2013

Inspiratie

Hoi meiden!
Vandaag weer een inspiratie artikel voor jullie.
Deze keer over het onderwerp,bedrooms!
Net wat ik nodig heb nu ik van plan ben om mijn kamers binnenkort te gaan verbouwen.
Weheartit/tumblr staan vol met prachtige slaapkamers die gewoon echt perfect zijn.
Vaak krijg ik heel veel inspiratie van de leuke decoratie ideetjes etc.
Ik dacht, laat ik ze voor jullie is op een rijtje zetten!

OOTD : Prints like sweaters.

4/10/2013

Fashion

Hoi meiden!
In het weekend bij Mariska hebben we weer even wat outfit foto's geschoten.
Deze keer een simpele en comfortabele outfit.
Ben je benieuwd, lees dan nu verder!


Our Unique Life Photo's - Mariska

4/09/2013

Fotografie

Our unique life photo's. Dit zul je elke week op onze blog zien verschijnen. De ene week is Lonneke aan de beurt met 2 weken foto's en de andere week Mariska weer. We laten in deze "our unique life photo's " foto's zien die we de afgelopen tijd op Instagram hebben gepost. Of gewoon hebben gemaakt. Het laat ons leven in foto's een beetje zien. Wil jij weten wat ik de afgelopen 2 weken heb gedaan? Kijk dan snel mee!


Ooglook: oh lovely sunset.

4/08/2013

Beauty

Hoi meiden!
Vaak ga ik voor simpele ooglooks. Bruin of grijs tinten en een beetje smokey.
Vandaag ging ik eens aan de slag met kleur. Voor de eerste keer vind ik hem best oké gelukt!
Kijken jullie mee naar mijn ooglook: Oh lovely sunset?

Tag: Als ik een ... was, dan was ik een ...

4/07/2013

Ik had hem al vaker gelezen, een beetje een maffe tag ik het wel.
Ik heb het over de tag: Als ik een ... was, dan was ik een ...
Het zijn een heleboel vragen met allemaal een antwoord over wat ik dan zou zijn.
Zo leren jullie mij weer wat beter kennen, kijken jullie mee?
Weekend Vlog.

4/06/2013

Video

In het weekend dat we samen naar de Dutch youtube gathering gingen, hadden we ook al van te voren bedacht om het hele weekend te gaan vloggen. Dit hebben we dus gedaan. Het zijn onwijs veel gestoorde , make-up loze beelden. Maar zo kunnen jullie wel weer zien wat wij doen in zo'n weekend als deze. We just are, who we are. :) Benieuwd? Kijk mee! 

Op tv!

4/05/2013

Hoi meiden,
Vandaag weer even een korte post voor jullie, omdat we een mededeling voor jullie hebben.
Sommige wisten het misschien al, of hebben het al gelezen ergens. Lonneke en ik zijn vanavond samen op tv. Om 10 voor half 10 bij de vpro, bij het programma Upload Cinema.( ned3 )
We doen tijdens te uitzending nog wat maar dit kun je zien als je vanavond kijkt, spannend!

De aflevering gaat dit keer over het "beautyvloggen". Wij zullen dus niet de enige beautyvloggers zijn maar er zijn nog een hoop anderen. Bijvoorbeeld: Tim, Lenette , Sharon en ook kim zullen in de uitzending te zien zijn.

We zouden het leuk vinden als jullie vanavond ook kijken!

Liefs, Mariska en Lonneke.

Inspiratie - Nail art

4/04/2013

Inspiratie

Vandaag heb ik weer een inspiratie artikel voor jullie, deze keer met het onderwerp Nail Art. Elke week komt dit op onze blog terug maar elke week met een ander onderwerp. Hopelijk geeft het je ook echt inspiratie. Misschien zie je wel een leuke nail art hier tussen verschijnen, om na te kunnen maken. Benieuwd? Lees dan mee! 


OOTD : Blue , White and Red.

4/03/2013

Fashion

In deze post heb ik weer een OOTD voor jullie. Hij is weer vrij basic. Maar met dit weer weet ik soms niet wat ik nou allemaal voor leuks nog aan kan. Zomer is al een heel stuk spontaner, en zijn de kleren veel vrolijker. Persoonlijk vind ik dat veel leuker! Maar voor jullie nu als nog een OOTD. Benieuwd? Lees mee!


Our Unique Life Photo's - Lonneke

4/02/2013

Our unique life photo's. Dit zul je elke week op onze blog zien verschijnen. De ene week is Lonneke aan de beurt met 2 weken foto's en de andere week Mariska weer. We laten in deze "our unique life photo's " foto's zien die we de afgelopen tijd op Instagram hebben gepost. Of gewoon hebben gemaakt. Het laat ons leven in foto's een beetje zien. Wil jij weten wat ik de afgelopen 2 weken heb gedaan? Kijk dan snel mee!

Nail art: Lente Polka Dots.

4/01/2013

Beauty

Waar denk jij aan bij de lente?
Ik denk al snel aan alle lieve pastel kleurtjes en het heerlijke zonnetje.
Vandaag heb ik een simpele nail art voor jullie gemaakt die goed bij de lente aansluit.
Kijken jullie mee?