22 jul. 2013

Verzorging van mijn nagels. - Mariska

Geplaatst door Uniquelifepassion op 07:00
Beauty

Zo'n 2 weken terug zag je een artikel over mijn favoriete nagellakjes. Deze keer iets meer over de verzorging en hoe het nu staat met mijn nagels. Eigenlijk raar gezegt een nagel update. Laten we snel beginnen.


De laatste tijd verzorg ik (Bijna) elke dag mijn nagels met de Calcium treat Base Coat van de action. Hij zorgt er voor dat je nagels hard en verzorgt worden. En dat merk ik goed! Daarom gebruik ik hem ook elke dag. Ik heb dit nu al een aantal dagen achter elkaar gedaan dat ik een nieuw laagje van de base coat opbreng. Zelf denk ik dat hij een beetje het zelfde werkt als de balsem van Trind. Die van Trind zal dan wel beter zijn maar is wel 3 keer zo duur. En voor dit goedkope prijsje wou ik het graag eens testen. Ik heb nu ook al sinds ik dus elke dag dit herhaal geen nagellak op. Wat ik eigenlijk wel een goed idee vond omdat , dat natuurlijk je nagels ook even rustig houd en ze op een natuurlijke wijze worden verzorgt.

De base coat van de Action raad ik bij deze dus zeker weten aan!

Liefs , Mariska.

0 reacties:

Een reactie plaatsen

 

Uniquelifepassion Copyright © 2012 Design by Antonia Sundrani Vinte e poucos