19 jul. 2013

Update - Lonneke #2

Geplaatst door Uniquelifepassion op 07:00

Lifestyle


Vandaag heb ik weer eens een update voor jullie. Gewoon hoe het met mij gaat en wat er zoal in mijn leventje gebeurt. Ik merk dat mensen dit vaak gewoon leuke artikels vinden ik vind het lekker om even gewoon ja.. mijn verhaaltje te vertellen over de dagelijkse dingen. Veel lees plezier.

Tja, waar zal ik eigenlijk mee beginnen haha? Met de wat vervelende persoonlijke omstandigheden (waar ik jullie niet mee ga belasten) meegerekend, gaat het allemaal wel zijn gangetje.
Ik geniet van het gevoel van eindelijk vakantie hebben. Gewoon even helemaal uitrusten zonder ( oké, weinig dan) verplichtingen. Je kan doen wat je wilt en het is de afgelopen dagen ook nog is heerlijk weer geweest!
Ja, daar staat 'ie hoor, de zonnebrand! Ik heb echt heerlijk in mijn nieuwe bikijni in de tuin gelegen. Even helemaal relaxen en proberen alvast een beetje kleur op te doen. Ondanks mijn rood-achtige haar en vrij lichte huid verbrand ik niet snel en kan ik nog best een beetje bruin worden. Ik ga onverwachts deze vakantie nog een weekje naar Tunesië, hier heb ik echt super veel zin in. We zitten lekker op een soort resort en ik ga hier echt lekker van genieten. Aan het eind van de vakantie nog een weekje Renesse met wat vriendinnen dus dat wordt helemaal top! Ik zit er over na te denken om een beetje te gaan vloggen deze zomervakantie. Dus misschien gewoon af en toe op dagen zowel thuis als vakantie wat te filmen en dat uiteindelijk in één vakantie vlog video te zetten. Wat vinden jullie?

Wat ik ook merk is dat ik in de vakantie mijn camera er weer lekker bij pak. Natuurlijk ben ik geen professional maar ik vind het gewoon zo leuk om te doen en daar gaat het om. Ik vertelde jullie al in een aantal posts geleden dat ik wat meer met portret fotografie wilde oefenen. Ik had dit eigenlijk nog vrijwel nooit gedaan maar het trok wel altijd mijn interesse. Een aantal dagen geleden heb ik mijn beste vriendinnetje Berrie mee naar buiten genomen en zijn we lekker gaan shooten. Het was wat oefenen maar ik ben uiteindelijk best wel tevreden geworden met het resultaat! Ik denk dat ik hier lekker mee blijf doorgaan, oefening baart kunst toch? 

Deze foto vond ik gewoon even leuk om te delen. Ik had de foto gemaakt en vond het een goede foto voor een mooie spreuk erbij. Uiteindelijk heb ik gekozen voor deze bovenstaande spreuk. Ik sta hier echt helemaal achter, erg mooi. Ik denk als je blijft dromen en je dromen nastreeft dat je er wel komt, via welke weg dan ook. Filosofische Lonneke, jaja haha! 


Voor de rest gewoon lekker blijven lachen ondanks dat er tegenslagen in je leven gebeuren. Dit is iets wat ik toch wel geleerd heb en mij hier ook graag aan vast wil blijven houden. Trouwens, ik werk weer in een restaurant! Ik wilde graag een vakantie baantje maar ik mag er ook vast blijven werken op de zaterdag, super leuk! Het is een beetje chique en groot restaurant dus een echte uitdaging en best wel spannend. Ik ben zo'n iemand die graag nieuwe dingen doet maar mij soms bijna laat tegen houden door mijn angst, hier moet ik mij altijd echt even overheen zetten, irritant! 

Ook was mijn lieve vader nog jarig. We zijn gezellig gaan uiteten bij een Thais restaurant in Amsterdam en het was gewoon een gezellige dag.

Met onze blog gaat het ook erg lekker eigenlijk. Nu het vakantie is hebben we beide lekker veel tijd om eraan te werken en ik heb er ook onwijs veel plezier in. Lekker in het zonnetje foto's maken en artikeltjes inplannen, oh wat hou ik er toch van. En hopelijk maken we jullie natuurlijk ook een beetje blij!

Zo, ik ga weer verder genieten van mijn vakantie en ik hoop jullie ook!


Q: Wat zijn jullie plannen aankomende weken?
Liefs Lonneke

0 reacties:

Een reactie plaatsen

 

Uniquelifepassion Copyright © 2012 Design by Antonia Sundrani Vinte e poucos