29 jul. 2013

Trends van zomer 2013

Geplaatst door Uniquelifepassion op 14:42
In samenwerking met Zalando

Het weer doet ons af en toe anders geloven maar het is toch echt hartje zomer. Op modegebied betekent dit dat er onwijs veel nieuwe mogelijkheden zijn, nu hebben we namelijk de kans om daadwerkelijk de nieuwste fashion trends te showen. De trends voor de zomer van 2013, die vorig jaar winter al vast stonden, komen nu pas echt tot uiting. Als jenog niet helemaal up-to-date bent, lees dan vooral even verder.

Very Important Wardrobe

Eindeloos combineren is een algemene trend deze zomer. Dit komt goed uit want er zijn heel wat verschillende prints, kleuren en stoffen terug te vinden in de winkels. Laten we beginnen met de eerste:
  • Jumbo sized strepen Iedereen heeft wel een boefje in zich maar deze zomer zullen we er ook zo bijlopen, jumbo sized stripes zijn namelijk helemaal in! Het maakt niet uit of je top gestreept is of juist je rok of broek, alle brede strepen doen het goed. Deze kun je ook combineren met de volgende trend, namelijk:
  • Dierenprints Geen verrassing voor de meesten onder ons, deze trend is namelijk al een tijdje aanwezig in de fashion-wereld. Deze zomer kun je deze wél anders combineren namelijk met de strepen of trends a lá 2013 zoals: graphics, oranje- of wit kleurige kleding of leer.
  • Pauwblauw Blauw is de aller-, allerhotste kleur op dit moment. Je kunt het zo gek niet verzinnen: oceanblue, lichtblauw, donkerblauw of felblauw, het is allemaal goed. Combineer dit met de trend dunne naaldhakken en kleurige grote accessoires, wat je maar wilt. Maak er een bonte zomer van.
  • Pailetten, parels en pastels De winter van '12 stond in het teken van rock: studs en spikes. Op de kleding van deze zomer zul je deze niet meer terugvinden. In plaats hiervan zul je veel parels en pailetten terugvinden, even heel iets anders! Deze zul je vinden op pastel kleding die weer te combineren zijn met ripped jeans shorts, welke nu ook graag gezien worden, voor een 'edgy look'. Pastel vind je overigens niet alleen in de kleding terug, ook op de nagels is dit een geliefde tint deze zomer.
Om jouw gardarobe VIW-proof te maken kan je kiezen uit de bovenstaande trends. Een andere algemene regel: kies uit de trends die jou aanspreken en passen bij jouw figuur of jou goed staan. Je ziet er nog altijd het beste uit in kleding die je goed past en waarin je je comfortabel voelt. Laat je niet meeslepen door het massa-aanbod in de winkels, be unique!

De fashion in retail

Wil je deze trends verder ontdekken dan kan je altijd even rondkijken in de winkels of op het internet. Daar vind je talloze voorbeelden van de looks die deze zomer populair zijn. De meeste retailers bieden ons namelijk de mogelijkheid om mee te doen aan deze trends. Ook veel merken die geliefd zijn in Nederland doen hier aan mee, zo zie je bijvoorbeeld bij het merk Nickelson, de felle kleuren en prints terugkomen, neem hier een kijkje. Surf gerust even door om erachter te komen welke van deze het best bij jou past en je zult gegarandeerd nekken doen omdraaien!

0 reacties:

Een reactie plaatsen

 

Uniquelifepassion Copyright © 2012 Design by Antonia Sundrani Vinte e poucos