28 jul. 2013

Tag: Mijn alfabet - Lonneke

Geplaatst door Uniquelifepassion op 07:00
Lifestyle

Vandaag weer eens een tag voor jullie. Deze keer de "mijn alfabet tag". Ik had hem al verschillende keren voorbij zien komen en ik dacht dat deze wel leuk was voor onze blog. Gewoon over allemaal dingen uit mijn leventje! Kijken jullie mee?Age: 16 jaar alweer! Mooi leeftijd vind ik eingelijk wel. Gewoon een leeftijd die iets meer kinds af lijkt en waarin je net even wat meer dingen mag. Ja 16 jaartjes loopt lonneke op deze aardbol rond.

Best friend: Ik heb een heleboel goede vriendinnen maar Berrie is toch wel mijn beste vriendin. Ik ken haar vanaf de eerste klas en we zijn gewoon meteen dikke vriendinnen geworden! Ik zou niet weten wat ik zonder haar moet. Maar ook Mariska, Natasha, Cheryl, Jitske en nog een paar meiden zijn super goede vriendinnen!

Chore you hate: Afwassen, blegh! We hadden een afwasmachine maar helaas is die kapot gegaan en kunnen we even geen nieuwe kopen. Nu heb ik er dus een leuk taakje bijgekregen..

Luxury & Glamour

Dreamhouse: Mhh, als ik echt alleen kijk naar het mooie en dus NIET naar het realistische.. geef mij maar een mooie villa! Lekker groot maar toch gezellig, een zwembad, aan het water, eigen boot, bioscoop in huis, een groot terras met een jacuzi en ga zo maar door... Hé lotto, ik wil ook een keer wat winnen.

Essentiale start of your day: Als ik wakker wordt probeer ik altijd zo snel mogelijk mijn bed uit te springen voordat ik mij weer is verslaap. Dan gooi ik mijn raam open, snuif ik wat frisse lucht in en doe ik mijn ochtend oefeningen. Buik, been en bil spieren komen dan flink aanbod haha!

Favorite colour: Roze for sure! Ik vind het gewoon een mooie kleur ondanks dat het mij niet echt staat. Maar wel in accessoires, decoraties voor in mijn kamer en ga zo maar door komt het regelmatig terug.

Gold or silver: Zeker weten zilver! Niet omdat ik goud lelijk vind maar het staat mij simpelweg gewoon niet.

Height: Ik ben 1,67. Niet heel groot dus.

Inhaling all these memories.

Instruments i play: Ik speel al 6 jaar piano en heb zangles voor ongeveer 2 jaar denk ik. Ik heb hier gewoon veel plezier in en kan echt even mijn gevoel erin kwijt. Ook probeer ik mijzelf nu langzaam wat gitaar aan te leren.

Job title: Uh ja, ik ben gewoon nog havo-scholier! Wel heb ik als bijbaantje de naam "serveerster" in een restaurant maar voor de rest moet ik eerst maar even mijn school afmaken.

Kids: Ik heb nu natuurlijk nog geen kinderen maar ik zou er denk wel gewoon 2 willen! Niet te druk maar toch net even wat meer dan ja.. één kind haha.

Life is incomplete without: Vrienden, familie, muziek en bloggen!

Music that you always listen to: Pff.. ik heb niet echt één bepaalde muziekstijl maar over het algemeen luister ik gewoon de muziek die op de radio komt. Radio 538 of Q-music staan meestal gewoon aan.

Nickname: Mensen noemen mij: Lon, Lonnie, Lonnepon, redhead, lolo(met dank aan natasha haha) en nog wel een aantal volgens mij.

Overnight hospital stays: Nog nooit gelukkig! Wel ben ik één keer geopereerd in januari maar toen mocht ik wel lekker thuis slapen wat achteraf geen succes was..

Phobias or fears: Ik ben best wel angstig ingesteld moet ik toegeven en dit is ook een grote valkuil. Ik ben vaak bang voor dingen die er helemaal nog niet zijn. Je kent het wel de bekende vraag "wat nou als...".  O ja, ik ben trouwens echt bang voor vissen! Werkelijk geen idee waarom, brrrr.

Quote from a movie: Ik heb even geen idee eigenlijk maar een Quote die ik gewoon heel mooi vind is: People don't cry because they are weak, it's because they are strong for to long.Reason to smile: Eigenlijk zijn er de hele dag door wel kleine dingetjes waar we vrolijk van worden. De zon die eindelijk even doorkomt, een lief berichtje die je binnen krijgt en ga zo maar door. Ik vind dat je echt van die kleine dingetjes mag genieten.

Siblings: Beetje gevoelig onderwerp maar ik wil het best even vertellen. Ik ben alleen waar ik op zich geen moeite mee heb. Het is best fijn om alle aandacht te krijgen alleen soms mis je wel gewoon iemand om dingen mee te kunnen delen. Ik had een grotere zus kunnen hebben maar die is overleden toen ze 9 jaar was en ik was toen 3 jaar. Ik blijf het best moeilijk vinden.

Time you wake up: Door de weeks is dat altijd half 7. Ik weet het, ik hoef pas 8 uur naar school maar ik ben gewoon niet zo snel 's ochtends haha. In het weekend is dat als ik niet moet werken ongeveer half 10.

Underwear: Dat verschilt gewoon. Gewoon normale slipjes, hipster en leuke bh's.

Very important date this year: Pfoe, wat een moeilijk vraag zeg.. Dan denk ik toch wel 3 juni. Gewoon omdat ik toen jarig was!

Worst habit: Ik stel altijd maar dingen uit en daar word ik soms helemaal gek van. Mijn moeder zei vroeger altijd "van uitstel komt afstel Lonneke", oké ze heeft soms best een beetje gelijk.

X-ray's you have done: Nog nooit!Yummy food you make: Ik ben goed in lekkere pasta's klaarmaken!  Maar ook kan ik best goed ( al zeg ik het zelf) risotto klaarmaken, lekker is dat!

Zoo animal: Ik vind olifanten heel gaaf. Ze zijn zo groot en indrukwekkend.

Dit was hem dan weer, mijn alfabet! Overnemen mag natuurlijk. Laat even weten als je hem ook gaat doen of gedaan hebt.

Liefs Lonneke0 reacties:

Een reactie plaatsen

 

Uniquelifepassion Copyright © 2012 Design by Antonia Sundrani Vinte e poucos