1 jul. 2013

Review: Max Factor Wild collection

Geplaatst door Uniquelifepassion op 06:59
Beauty

Deze zomer staat helemaal in het teken van felle kleuren! Laat Max Factor hier nou toevallig helemaal in meegaan. Met de "wild" collectie laat je je wilde kant op jouw manier zien. Net even wat meer uitdaging dan normaal, dat noemen we WILD! We ontvingen de mooie nieuwe collectie die vanaf deze maand in de schappen ligt. Kijken jullie mee?Max Factor Wild Shadow Pots. Per stuk €7,99
De spannende maar ook rustigere kleuren zijn lekker veelzijdig.
Voor een extra intense oogopslag kan je de pigmenten aanbrengen met een nat kwastje.


55 Feral brown: Een mooie intenst bruine kleur met een subtiele shimmer. Dit is ook meteen mijn favoriete van het rijtje. Basis maar heel goed gepigmenteerd, love it!


107 Burnt bark: Een taupe tint met wederom vrij goede pigmentatie. De kleur vind ik alleen niet heel vernieuwend maar op zich is er niets mis mee.

15 Vicious Purple: Een mooie paarse tint met ook weer een lichte shimmer. Ja ik vind deze wel mooi! Niet te intens maar gewoon heerlijk voor de zomer te combineren in een tropische look.

45 Sapphire rage: Een koele blauwe kleur met een iets heftigere shimmer. Voor een knallende look is deze helemaal perfect. Ook is op de pigmentatie niets aan te merken.
30: Turqouise fury: Dit is ook wel één van mijn favoriete kleurtjes. Een mooi groen-blauwe kleur met een subtiele shimmer en goede pigmentatie. Heerlijke kleur om te combineren in de zomer.

101 Pale pebble: Dit is eigenlijk het enige pigment waar ik iets minder enthousiast over ben. Er komt naar mijn idee weinig pigment vanaf en hij is gewoon niet zo knallend. Hij kan wel als highlighter eventueel maar doordat er geen shimmer inzit vind ik hem persoonlijk wat saai.


Bij de swatches kan je zijn dat de pigmentatie opzich prima is! Ik heb hier één laagje aangebracht zonder water dus het zou nog intenser kunnen. Ook zie je dat de lichtste rechter kleur nauwelijks opvalt helaas.
Ik ben erg tevreden over de pigmenten! Wel heb je met opbrengen wat last van Fall out maar als je wat transparante poeder of een doekje onder je ogen legt is dit geen probleem.
Max Factor Wild Shadow Pencils. Per stuk €8,99
Met deze twee in één make-up tool kan je makkelijk een zwoele look creëren.
Je kan ze zowel op je waterlijn aanbrengen als op je ooglid door het te vervagen voor een smokey eye effect!
Kleuren van links naar rechts met de klok mee. Te beginnen bij de mos kleur aan de linker kant:
Vicious Moss - Blue Ice Fury - Brazen Gold - Fierce Lime - Savage Silver - Caramel Rage


Wauw! Deze oogschaduw pennen verraste mij op een goede manier! Normaal ben ik niet zo van de pennen maar deze vind ik erg fijn. Het pigment is goed, ze zijn lekker romig en de kleurtjes zijn goed te blenden. Ja, ik zeg een aanrader voor deze zomer!

Max Factor Wild, Mega Mascara Black en Waterproof. €9,99
Tot wel 3 keer meer volume creëer je met deze nieuwe Max Factor Mascara.
Het borsteltje bevat holle, zachte vezeltjes die de formule gemakkelijk opnemen,
De zandloper vorm zorgt dat alle wimpers en vooral in de hoekjes volume krijgen.

Haha sorry voor de enge oog foto, daar kwam ik later pas achter helaas!
Of ik tevreden ben? Mwa, wel redelijk! Ik vind hem wel fijn maar niet geweldig.
Mijn favoriete Max Factor false lash effect mascara blijft toch zeker hoog uitstijgen boven deze.
Wel geeft hij mijn wimpers redelijk volume en separeert ze deels goed maar ik ben niet helemaal enthousiast. Als je opzoek bent naar een redelijk budget mascara die toch wat volume biedt is dit wel een goede optie!

Ik ben blij met de nieuwe collectie! Vooral met de pigmenten en de pencils ga ik wat leuke zommerse looks creëren! Vinden jullie het leuk om deze te zien? Hebben jullie nog voorkeuren welke kleuren je graag gebruikt wilt zien?

Liefs Lonneke

0 reacties:

Een reactie plaatsen

 

Uniquelifepassion Copyright © 2012 Design by Antonia Sundrani Vinte e poucos