24 jul. 2013

Neon fashion.

Geplaatst door Uniquelifepassion op 07:00
Fashion.

Hoi meiden , vandaag heb ik weer een nieuwe fashion post voor jullie. Dit keer in het teken van Neon mode. Vorig jaar was het echt een grote trend. Maar nu? Meer weten? Kijk dan snel mee.Zoals ik al zei was het vorig jaar een grote trend. Iedereen vond het hip en een neon statement ketting of riempje in je outfit moest wel. Vorig jaar was de trend color blocking ook veel te vinden. Daar gaan we het dit artikel over hebben.Deze collage heb ik zelf even gemaakt op http://www.polyvore.com . Super leuke site btw , maar even om een voorbeeld te geven hoe mijn oog is op het neon.

De linker outfit zou ik zelf zo dragen. De top vind ik onwijs leuk en de kleur van de short vind ik vet schattig. De oorbellen en de slippers zijn dezelfde kleur dus is goed gecombineerd. Ik ben alleen in de roze tinten gebleven en geen andere kleuren er aan gaan toevoegen. Je kan natuurlijk wel een mint groene short er bijv. bij doen omdat die kleur ook weer verwerkt zit in de top.

De rechter outfit doet me denken aan de video clip van Katy perry - Last friday night.Tuurlijk zelf zou ik deze outfit niet zomaar dragen. Het rokje vind ik trouwens wel een super coole kleur. Een kleur die je niet vaak ziet. Maar juist ontzettend leuk is voor in de zomer.

Dan heb ik nu nog wat afbeeldingen voor jullie waar dus neon items in verwerkt zijn.


In de linker outfit kun je dus weer het groene rokje vinden. Is dit dan toch een trend kleur? Het shirtje op de rechter foto is niet echt neon. Maar met de witte broek is het toch wel leuk. Al hoewel ik heb het niet zo met witte broeken.


De linker foto zie je dus de fel blauwe broek! Super tof vind ik zelf. De rechter foto is ook gaaf je kan zelfs in neon sporten en er trendy bij lopen.

Zelf heb ik niets aan kleding aan neon, wel een neon lakje zoals je op de begin foto kunt zien. Het enige neon wat ik in huis heb maar voor mij al een echte oog opvanger.

Dit was de post over Neon. Nu heb ik vooral mijn eigen mening gegeven. 
Q : Nu ben ik ook zeker benieuwd naar jullie mening over neon. Hebben jullie iets in je kast of tussen je sieraden dat een neon kleur heeft?

Liefs , Mariska.

0 reacties:

Een reactie plaatsen

 

Uniquelifepassion Copyright © 2012 Design by Antonia Sundrani Vinte e poucos