30 jul. 2013

Mijn 6 favoriete app's ( ipod ) - Mariska

Geplaatst door Uniquelifepassion op 07:00
Lifestyle

Hoi meiden vandaag weer een nieuw artikel voor jullie. Dit keer laat ik mijn 6 favoriete app's op mijn ipod aan jullie zien. Hopelijk vinden jullie het leuk.


Standaard app's : Natuurlijk gebruik ik de Youtube , Twitter en Facebook app net zoals elke tiener veel. Dit wissel ik af met de apps die ik zometeen ga laten zien aan jullie.

Instagram : Iedereen heeft het nu wel ondertussen. Instagram. Ik gebruik het inmiddels alweer 2 jaar. Whooops. De video functie is er pas bijgekomen wat ik opzich wel leuk vind maar waardoor alles snel vastloopt. De mensen met een apple toetsel hebben deze functie al maar samsung heeft het nog niet. Waarneer deze functie ook voor samsung komt weet ik niet.

Snapchat : Eigenlijk een app om jou en je vrienden voor "lul" te zetten. Foto's maken zonder schaamte. Nog even een snor tekenen of een leuk bijschrift en sturen maar. Maar voor hoelang? Mwah deze foto kan wel dus ik geef hem 5 sec. Nu kan hij of zij hem maar 5 sec zien. Mooi toch?!

WeHeartIt : De site waar wij voor de blog wel aardig wat foto's vandaan halen , niet voor voorbeelden maar ook ter inspiratie. De app is ook zeer fijn en handig.

Instagram , Snapchat , we heart it


Dots : Ja eindelijk weer een leuke/verslaafde game app. De bedoeling is dat je de zelfde kleur bij elkaar verbind. 2 rode , 3 groene , 4 paarse of meer. Hoe meer , hoe meer punten je er voor krijgt. Hoe veel kan jij halen in 60sec?

GTST : Goede tijden slechte tijden heeft een zomerstop maar net zoals vorig jaar kan je achter meer informatie komen door de app. Verslavend!

Picsart : De app waar ik foto's mee bewerk. Voor de blog gebruik ik hem niet. Maar al maak ik foto's met mijn ipod en wil ik ze daarna op instagram zetten gebruik ik meestal eerst picsart. :DDots , GTST , picsart


Dit waren mijn 6 favoriete app's. Wat is jou favoriete app? 

Liefs , Mariska.

0 reacties:

Een reactie plaatsen

 

Uniquelifepassion Copyright © 2012 Design by Antonia Sundrani Vinte e poucos