14 jul. 2013

Lets talk with #3 Gerrianne!

Geplaatst door Uniquelifepassion op 09:31
"Let's talk with" is een rubriek waarin we jullie kennis laten maken met andere bloggers!
Het zijn korte interviews over jouw blog, je inspiratiebron en alles daar omheen. Wij vinden het leuk en interessant om nieuwe blogs te leren kennen, hopelijk jullie ook. Af en toe op zondag zal er een "Let's talk with" online komen, enjoy!


Gerrianne is een lieve en ook vooral gedreven meid! Ze heeft een heleboel hobby's waaruit blijkt dat ze lekker creatief maar ook wel sportief is. Schrijven, acteren, shoppen, hardlopen en natuurlijk niet te vergeten.. Bloggen! Toen ze een andere weblog had die helaas verdween had ze eerst de motivatie niet om iets nieuws op te starten. Uiteindelijk won haar verlangen om dingen te delen met haar lezers het en zo is de leuke site : www.yourbeauuty.nl tot stand gekomen. Kijken jullie mee naar het interview met Gerrianne?
Vraag 1: Wat voor soort blog heb je?
Dit soort vragen krijg ik ook wel eens in het dagelijks leven, maar hoe moet ik hier nou eigenlijk op reageren? Mijn blog (yourbeauuty) wordt bestempeld als een persoonlijke beauty blog. Ik zelf heb de slogan: beauty, fashion & lifestyle met een persoonlijk tintje.


Vraag 2: Hoelang blog je al?
Ik blog op dit moment 1 jaar, 4 maand en 21 dagen op yourbeauuty.
 
"Ik ben nog steeds eigenwijs maar het is een tikje minder geworden"


Vraag 3: Wat maakt je blog uniek?
Oei, dat vind ik een behoorlijk lastige vraag dames! Iedereen heeft altijd iets unieks in zich, iedereen heeft een andere schrijfstijl, je ziet altijd andere dingen en zolang je het dichtst bij jezelf blijft – dan is je blog uniek. Ik denk dan vooral dat yourbeauuty uniek is, omdat het over beauty gaat maar ook over alles wat ik zelf mee maak en het dicht bij mezelf staat.

"Beauty komt het diepst van binnen uit, daarom wil ik niet alleen over het uiterlijk schrijven"


Vraag 4: Waar haal je je inspiratie vandaan?
Ik haal mijn inspiratie overal en nergens vandaan! Soms onder de tafel, soms uit een boom en soms vanuit de koelkast. It’s a joke. Als je het mij vraagt? Inspiratie komt je tegemoet. Als je vooral veel leest, bezig blijft met waar je over blogt – dan komt de inspiratie vanzelf.
 
 
vraag 5:Heb je een voorbeeld op blog gebied?
Hier kan ik een heel makkelijk antwoord opgeven: “nee”.


Vraag 6: Wat voor programma's gebruik je voor je blog ( Bewerkingsprogramma's )
Ik gebruik voor de foto’s PhotoScape, de filmpjes Windows Live Movie Maker en voor mijn lay-out gebruik ik artisteer. Eigenlijk is dit alles wat ik gebruik qua bewerkingsprogramma’s.

"zolang je het dichtst bij jezelf blijft, dan is je blog uniek"

Vraag 7: Wat vind je een leuk artikel die je tot nu toe hebt geschreven?
Weer een lastige vraag, haha! Ik sta altijd 100% achter een artikel dat ik plaats en dit heb ik ook met de tijd geleerd. Het maakt me daarom niet gemakkelijker. Helaas kan ik dan hier ook geen antwoord op geven.


"Als je het mij vraagt? Inspiratie komt je tegemoet"
Vraag 8: Heb je iets wat je wilt bereiken met je blog?
Hier kan ik volmondig “ja” op antwoorden. Ik wil het liefst bereiken dat yourbeauuty ooit een parttime of fulltime blog wordt. Eerst twijfelde ik hierover, maar sinds ik vanaf 12 mei (bijna) fulltime met yourbeauuty bezig ben – zie ik er enorm tegen op om weer naar school te gaan. Het liefst wil ik elke dag bloggen en dit wil ik dan ook uiteindelijk bereiken. 

Bedankt meid voor het interview. Neem is een kijkje op haar blog.
 

0 reacties:

Een reactie plaatsen

 

Uniquelifepassion Copyright © 2012 Design by Antonia Sundrani Vinte e poucos