4 jul. 2013

Inspiratie: Summertime!

Geplaatst door Uniquelifepassion op 00:09
Inspiratie

Mariska heeft al even kunnen genieten maar vandaag is het ook eindelijk voor mij zover.. Vakantie!
Deze ochtend maak ik mijn laatste toets en dan ben ik lekker over naar 5Havo, hoera!
Dat het vakantie is dringt eigenlijk nog niet helemaal tot mij door maar oh gosh, wat heb ik er zin in!
Ik ga een weekje met vriendinnen naar Renesse. Gewoon gezellig op een camping met hopelijk een mooi weer voor het strand etc. Ook ga ik waarschijnlijk nog een weekje naar het buitenland maar dat ligt er nog een beetje aan! Sowieso ga ik gewoon lekker veel leuke dingen doen en vooral... genieten! Om even helemaal in de mood te komen heb ik wat inspiratie op een rijtje gezet, enjoy!
Tumblr

blondebaitSkinny Summer

TumblrUntitled

Untitled

dıptıss dıptıss

Waltz For Venus ▲

Look To YourselfLimitless

Tumblr

F R I D A W I M A N

Tumblr

Girls things

Q: Heb jij al vakantieplannen?

Liefs Lonneke

0 reacties:

Een reactie plaatsen

 

Uniquelifepassion Copyright © 2012 Design by Antonia Sundrani Vinte e poucos