26 jul. 2013

Foto's waar ik trots op ben. - Mariska.

Geplaatst door Uniquelifepassion op 07:00
Fotografie.

Hoi meiden, jullie zien het al aan de titel. Foto's waar ik trots op ben, ik heb namelijk al meer dan 1,5 jaar mijn Canon eos 1100D. Dus foto''s heb ik zeker weten gemaakt. In dit artikel laat ik er 5 zien waar ik zo gezegd wel "trots"op ben. Meer weten? Kijk dan snel mee.Deze foto heb ik gemaakt toen Lonneke een keer bij ons thuis was. Die avond hadden we de uitzending voor de VPRO. En het viel ons ineens op dat de lucht heel mooi was. Dus camera er bij en foto's maken! Zeker omdat deze horizontaal is genomen vind ik het heel mooi , je ziet de auto's, wat huizen en bomen. Je ziet dat er geleefd wordt.


Ik kan dan niet zeggen dat ik deze foto heb gemaakt, maar Merel wel. Merel had toen nog niet haar Nikon die ze nu wel heeft. Dus vond ze het altijd leuk om met mijn camera lekker foto's te maken. En ik vond het ook totaal geen probleem als ze mij als haar model gebruikte. Want voor de camera staat vind ik niet echt een groot probleem. Op deze foto ben ik echt Mariska, er staat nog net niet een dikke grijns op mijn gezicht maar met mijn dikke bos haar en mijn tribal broek ben ik wel goed te herkennen!


Altijd als we vroeg uit waren van school ging ik met mijn klas genoot Amber foto's maken. Natuurlijk wel al hadden we er zin in. Deze foto heb ik toen gemaakt en vind ik prachtig. Puur Holland. De weerspiegeling in het water vind ik ook zoooo cool.


Deze foto was 1 van de eerste foto's die ik maakte. Het was winter doen ik mijn camera aanschafte. Wij hebben in de tuin een grote treurwilg staan en aan de overkant van het slootje staat nog meer bomen. Ik ben dus op de vlonder bij ons gaan staan en door de takken van de wilg heb ik deze foto genomen. Waar je dus op de achtergrond de zon ziet. Deze foto is zelfs in de krant gekomen omdat ik toen stage liep bij Alphen CC. <3 <3 <3 <3Dit ben ik dan niet maar Dorien een meisje die bij mij op school zat. Ik heb haar nu al 2 keer al model gebruikt voor foto's. Ik vind dat ze altijd super mooi op foto's staat dus vandaar! :) In de herfst wou ik ook graag weer wat nieuwe foto's dus vroeg ik aan haar of ze weer model wou staan. Natuurlijk wou ze dat en deze foto kwam er onder andere ook uit.

Dit waren mijn foto's , nu ik ze zo weer zie ben ik blij dat ik mijn Canon heb. Fotografie is iets moois! <3

Liefs , Mariska.

0 reacties:

Een reactie plaatsen

 

Uniquelifepassion Copyright © 2012 Design by Antonia Sundrani Vinte e poucos