23 jul. 2013

Our unique life photo's - Lonneke

Geplaatst door Uniquelifepassion op 08:25
Fotografie

Our unique life photo's. Dit zul je elke week op onze blog zien verschijnen. De ene week is Lonneke aan de beurt met 2 foto's en de andere week Mariska weer. We laten in deze "our unique life photo's " foto's zien die we de afgelopen tijd op Instagram hebben gepost. Of gewoon hebben gemaakt. Het laat ons leven in foto's een beetje zien. Wil jij weten wat ik de afgelopen 2 weken heb gedaan? Kijk dan snel mee!


Het zijn er helaas maar 9 deze keer. Dat komt vanwege het feit dat ik veel heb moeten werken en de vakantieperiode natuurlijk. Wel heb ik meer op instagram gepost maar dat is voor de photo challenge, later hier meer over! Sorry dus voor het weinige aantal foto's deze keer/
Foto 1 : Bah, geen zin om te werken met dat mooie weer!
Foto 2 : Mijn favoriete eten als het warm is. Een lekkere salade.
Foto 3 : Even lachen omdat het gewoon zo heerlijk is!

Foto 4 : Blij met mijn nieuwe statement ketting!
Foto 5 : Even een simpel ontbijtje voordat ik een vaccinatie moest halen.
Foto 6 : Jaja, ik doe mee met de dungaree trend, love it!

Foto 7 : Gezellig met Berrie in hoofddorp winkelen!
Foto 8 : Mijn favoriete ontbijt. Yoghurt, muesli, kaneel en kersen, mhhh
Foto 9 : Ik heb nooit een knot in omdat ik het echt niet vind staan maar met dit weer maak ik een uitzondering.


Geniet van deze heerlijke dagen allemaal! Ik stap woensdag het vliegtuig in richting Tunesië en Mariska zit lekker in Griekenland. Met onze blog zal er niks veranderen. Elke dag staat er trouw een artikel online.

Liefs Lonneke

0 reacties:

Een reactie plaatsen

 

Uniquelifepassion Copyright © 2012 Design by Antonia Sundrani Vinte e poucos