8 jul. 2013

Favo nagellakjes Zomer. - Mariska

Geplaatst door Uniquelifepassion op 08:58
Beauty

Hoi meiden , het is weer heerlijk weer in Nederland. EINDELIJK. En in de zomer vind ik het persoonlijk belangrijk dat ik gewoon een leuke kleur nagellak op mijn nagels heb. Op mijn handen en voeten. Dus in dit artikel mijn favo kleurtjes. Wil je meer weten? Kijk dan snel mee.Catrice 30 Lilactric - Paris memoties - Rimmel London 450 sunny days.

2 paarse kleurtjes en een gele. De linker is een pastel lakje maar vind ik alsnog mooi voor in de zomer. De gele is natuurlijk ook een lakje wat lekker opvalt.

Max top coat - Max base coat - Max base coat
 Je nagels verzorgen voor alle nagellak op je nagels is natuurlijk ook belangrijk. Dit zijn 1 top coat en 2 base coat's van de action. Waar ik zeker over te spreken ben! Voor een kleine prijs toch goede producten!

La femme Beauty 128 Ultra Yellow - Catrice 360 Raspberry Fields Forever - Essie Da Bush
De neon gele is zeker een opvallende kleur! I love it. De roze is ook heel mooi , zeker goed te combineren met al mn roze kleding en mn bikini's. Het lakje van essie is dan misschien minder opvallend maar wel een mooie rustige kleur.

Dit was het weer voor vandaag. PS: Onze blog hebben we wat verbreed zodat de foto's groter zijn. vinden jullie dit fijn? 

Liefs , Mariska.

0 reacties:

Een reactie plaatsen

 

Uniquelifepassion Copyright © 2012 Design by Antonia Sundrani Vinte e poucos