17 jul. 2013

3 favoriete zomer outfits - Lonneke

Geplaatst door Uniquelifepassion op 07:00
Fashion

Mariska heeft zo'n soort artikel al eens gedaan, een favoriete outfits artikel. Vandaag laat ik jullie mijn favoriete zomer outfits van de afgelopen tijd zien. Veel plezier met kijken/lezen! Haha, de foto's zorgde voor veel gedoe met maken. Ik stond op een krukje die erg wankel was maar uiteindelijk is het gelukt! Enjoy. 

Deze outfit is echt super comfortabel en ziet er ook altijd lekker simpel maar toch leuk uit. De top is een heel klein beetje cropped en heeft een soort kanten onderkant. Het is een beetje festival-achtig.
Top: Berschka
Ketting: Bijou Brigitte
Short: Berschka
Slippers: Havaianas 

Vooral de kleuren van deze outfit vind ik heel mooi. De combinatie zwart met turqoius/mint staat altijd lekker stoer. Ik heb gekozen om lief (bloemenprint) met stoer ( allstars) te combineren. ik heb deze outfit graag aan.
Top: Only
Short: Lady Sting
Schoenen: Converse
Ketting: Bijou BrigitteDeze outfit is een beetje romantisch met een vintage stoere touch. Ook deze mag ik toch wel tot mijn favoriete benoemen. Ik hou van de denim gilet gecombineerd met de skater skirt.

Denim gilet: Pimkie
Top: Newlook
Rokje: H&M
Schoenen: Converse
Zonnebril: Vintage markt

Dit zijn outfits die ik de laatste tijd graag aan heb! Natuurlijk verschilt dit weer per periode maar ik heb nu even voor deze 3 gekozen.

Q: Wat is jou favoriet van de 3?

Liefs Lonneke

0 reacties:

Een reactie plaatsen

 

Uniquelifepassion Copyright © 2012 Design by Antonia Sundrani Vinte e poucos