26 mei 2013

Get into your short - Esprit!

Geplaatst door Uniquelifepassion op 09:46
- Sponsored post -

Op een mooie zomerdag sta ik vrolijk voor mijn overvolle kledingkast. Wat gaat het vandaag worden? Een leuk jurkje..., nee daar heb ik geen zin in. Mijn nieuwe skater skirt..., nee daar waait het echt veel te hard voor. Plots valt mijn oog op de plank met een paar super leuke en ook nog is comfy items, shorts!
Shorts zitten heerlijk, zijn hartstikke leuk te combineren en zijn er in allerlei soorten en maten. Esprit heeft een hartstikke leuke zomercollectie waaronder ook mooi shorts, kijk je mee?


Esprit heeft een breed assortiment met leuke zomer kleding. Van tops, jurkjes, rokjes en dus ook de geliefde shorts. Zelf pak ik altijd snel in de zomer naar een leuke short. Het zit heerlijk en is gewoon hartstikke goed te combineren. Je kan er een "edgy"stijl mee creëren door het bijvoorbeeld met spijker, zwart en grote zilveren sieraden te combineren maar ook juist heel liefelijk met een schattige bloemenprint. 

Veel meiden, vooral in de puberteit zijn onzeker bij het dragen van shorts. begrijpelijk natuurlijk, het geeft best wel veel bloot. Wat zo leuk is van Esprit is dat ze niet alleen mega korte shorts hebben waar je je billen ongeveer onderuit puilen maar ook iets andere modellen die wat langer vallen. Twijfel niet, Get into your short!

Hieronder een aantal van mijn favorieten van de webshop.

Zoals je kan zien zijn ze er in allerlei soorten en maten. Dit was nog lang niet alles op de site kan je nog een heleboel vrolijke items vinden!

Maar hoe combineer je het nou en welke shorts zijn nu in de mode?
Op deze vraag heeft Esprit iets heel slims bedacht! Ze hebben een blog aangemaakt helemaal in het thema van Shorts. Je kan er makkelijk op lezen hoe je dingen kunt combineren met je short, wat er in de mode is en ga zo maar door. Het is een vrij nieuwe blog en super handig als je wat meer over deze leuke items wilt weten. In elk artikel wordt er kleding gebruikt van Esprit zelf en met één klik op je muisknop ga je direct naar het item waar je hem kan bestellen in de webshop. Wil je bijvoorbeeld weten hoe je handig een short met een grafische print kan combineren of hoe leuk zwart op wit wel niet kan zijn? kijk dan is op de Short blog van ESPRIT en doe inspiratie op!

0 reacties:

Een reactie plaatsen

 

Uniquelifepassion Copyright © 2012 Design by Antonia Sundrani Vinte e poucos