26 apr. 2013

Nieuw: Stylefruits.nl + goodies!

Geplaatst door Uniquelifepassion op 08:48
Lifestyle

Kennen jullie de nieuwe website Stylefruits.nl al? Een site die Mode en sociaal media op een super leuke manier combineert! Je kan er boordevol inspiratie opdoen door je eigen outfits samen te stellen, outfits van andere te bekijken, je outfits te laten beoordelen of zelf mee te doen aan discussies en contests.  Misschien verover jij wel een plekje in de spotlight! Er zijn een heleboel websites aan Stylefruits gelinkt waardoor het combineren lekker lang door kan gaan. Met één druk op de knop kan je meteen het item bestellen die je tegen bent gekomen, super leuk!


Stylefruits heeft niet alle merken natuurlijk gelinkt met de site maar wel een heleboel! Denk aal Villa, Mexx en nog veel meer. Voor ieders wil wat te vinden.

Dit is een voorbeeld van een outfit die je kan samenstellen! Ik heb hier gekozen voor vrolijke roze tinten met een beige detail eraan toegevoegd! Naar mijn mening erg leuk om lekker door de collages van andere mensen te kijken toch?Ter viering van de opening van de site hebben wij een leuk klein pakketje ontvangen, super lief natuurlijk! Ik zal even laten zien wat erin zit.Aller eerst deze super schattig ring! Ik hou van ringen dus dat heeft stylefruits goed bedacht.
Het is een spraakballon met een mint-kleurige binnenkant, een rosé gouden ring rand en zilvere steentjes.
Super schattig zeg!Als tweede een leuk potje nagellak van Models Own. Het is een beetje een aparte kleur. Rood, paars en groen, ik herken er allerlei kleuren in.En als laatste nog een leuk spiegeltje met een opdruk van Londen, altijd handig!

Ik raad jullie zeker aan om even een kijkje te nemen op stylefruits.nl!

Liefs Lonneke

0 reacties:

Een reactie plaatsen

 

Uniquelifepassion Copyright © 2012 Design by Antonia Sundrani Vinte e poucos