24 apr. 2013

"Durf ik dat wel?" #1

Geplaatst door Uniquelifepassion op 07:15
Fashion

Jaja , we hebben weer wat nieuws bedacht voor jullie. "Durf ik dat wel" zo heet deze rubriek. Iets wat wij persoonlijk onwijs tof vinden maar het niet durven aan te doen/ te dragen.. Denk bijvoorbeeld aan bepaalde make up trends, Dr. Martens of dip dye etc. En dit keer behandel ik iets op het gebied op fashion. Ben jij er benieuwd naar? Lees dan mee :)
Crop Top.
Iedereen kent ze denk wel. Wanneer ik aan een crop top denk, denk ik aan perfecte Amerikaanse meiden waar ze altijd goed weer hebben! Allemaal een lichaam hebben waar we jaloers op kunnen worden. Dat is al  één ding waardoor ik denk, muh.. Je lichaam is natuurlijk goed te zien in dit soort shirts. Maar ook de lengte is aardig gewaagd. Gelukkig is met een maxi skirt of een high waisted short de lengte altijd minder opvallend. Dus? Al vind ik ooit een mooie..Maybe voor de vakantie. :)Maxi Skirt.
Ik moest aan een Maxi Skirt denken omdat je die dus eventueel weer kan combineren met de crop top . Ik vind dit zo pretty staan en weet ook niet echt wat me tegen houdt. Ik ben denk bang dat het mij of niet staat , of dat ik er te korte benen voor heb. ( Waarschijnlijk niet want ik ben gewoon 1.70 ) Graag zou ik zoiets willen scoren in London. En hopelijk kan ik het dan dragen met mijn examen uitreiking. Mooie high summer heels erbij, perfect!

Dit waren 2 items waar ik allebei heb van, wauw! Maar toch iets in mij houdt het tegen. Nou ben ik ook wel benieuwd naar jou mening. Wat vind jij van de crop top en van de maxi skirt? Zou jij het dragen of niet?

Liefs , Mariska.

0 reacties:

Een reactie plaatsen

 

Uniquelifepassion Copyright © 2012 Design by Antonia Sundrani Vinte e poucos