7 mrt. 2013

Inspiratie : Spring photography.

Geplaatst door Uniquelifepassion op 06:55
Inspiratie

Het is weer tijd voor een inspiratie post, en in deze post is het onderwerp fotografie. Maar dan wel gekoppeld aan de lente natuurlijk. Want de lente komt er al weer bijna aan! En oh wat heb ik er zin in, het is s'ochtends op de fiets lekker licht en de vogeltjes hoor je ook weer fluiten. En natuurlijk niet te vergeten, DE ZON SCHIJNT! Deze dingen kunnen mijn dag gewoon al compleet maken. Deze post dus vol met leuke lente plaatjes. Want de grauwe foto tijd hebben we nu gehad. Tijd voor stralende,vrolijke foto's!  Kijk je ook mee?


Hier word ik persoonlijk heel vrolijk van, hoe het zonnetje alweer in de foto's word gebruikt. En natuurlijk ook weer de kleuren. Misschien iets te veel roze foto's uit gekozen, maar het is zo pretty!
Hopelijk vonden jullie het leuk om te zien, hebben jullie al zin in de lente?

Liefs, Mariska

12 reacties:

Marielle UCB on 7 maart 2013 07:13 zei

Lente! ♥
Ik vind het heel erg mooi, dat jullie steeds het zelfde lettertype en kleur gebruiken!

Gerrianne on 7 maart 2013 08:56 zei

Damn, lente feeling! Good picture's, en daar krijg je een good feeling van. Ze zijn leuk! :)

Made by Malou on 7 maart 2013 08:59 zei

Wauw, heel mooi!

LaraLaurentia on 7 maart 2013 11:31 zei

Hele gave foto's, de lente zit nu wel in mijn bol :)

Hafsah. on 7 maart 2013 14:10 zei

wauw, erg mooie foto's! Roze foto's vind ik persoonlijk altijd mooi! En ja, ik kan echt niet wachten tot de lente! xx

Joy Jurgers on 7 maart 2013 16:33 zei

Ik ben niet zo'n katten fan, maar die foto met de kat is echt prachtig!

Solenn zei

Ik heb echt zo veel zin in de Lente!! Mijn favoriete seizoen! Leuke lieve diertjes, mooie bloemen die staan te bloeien en gewoon mooi niet al te warm, en ook weer niet koud weer! En prachtige foto's! Je krijgt de spring-feeling echt weer met de pastel kleurtjes die gebruikt zijn in de foto's!

Manon on 7 maart 2013 17:45 zei

Wauw, inspiratievol! Hierdoor krijg ik echt zin om foto's te maken!
Liefs, Manon

Yasmin-en-Roos Mclifee on 7 maart 2013 18:01 zei

Super leuke post!
Ik volg jullie nu! Volgen jullie ons ook terug? (':

xxYasmin

melanie on 7 maart 2013 20:38 zei

erg mooie foto's

Berrie on 7 maart 2013 21:05 zei

Wauw, echt prachtige plaatjes !

Josephine on 8 maart 2013 15:14 zei

Oooh wauw, zulke foto's wil ik ook wel maken!

Een reactie plaatsen

 

Uniquelifepassion Copyright © 2012 Design by Antonia Sundrani Vinte e poucos